Melih Altınok ile Sebep Sonuç Daha fazlası Daha fazlası CHP’de “Kurultay yoksa seçime giremeyiz” iddiası
CHP'de FETÖ hesaplaşması Kemal Kılıçdaroğlu'nun butlan kararıyla göreve gelmesinin ardından parti içinde FETÖ yapılanmasına yönelik itirafları konuşulmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun kim ya da kimleri ajan ilan ettiği sorusu gündemdeki sıcaklığını korurken eski CHP'li isimlerin parti içinden yaptıkları benzer açıklamalar yeniden tartışma konusu oldu. A Haber'de Kılıçdaroğlu'nun FETÖ çıkışı ve CHP'de yıllar içindeki itiraflar mercek altına alındı.
Spor Fenerbahçe'den Lewandowski harekatı Fenerbahçe başkan adaylarından Hakan Safi'nin, golcü transferi için dünyaca ünlü yıldız Robert Lewandowski ile temas kurdu. Safi'nin, Polonyalı futbolcuyu kadroya katabilmek adına tüm imkanları seferber etmeye hazır olduğu belirtilirken, transfer sürecinde oyuncunun öne sürdüğü şartların kabul edildiği de iddialar arasında. Safi'nin başkan seçilmesiyle birlikte Lewandowski ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Viral Tıkla Doğal gazda dev anlaşma Türkiye ile Azerbaycan arasında enerji alanında kritik bir anlaşmaya imza atıldı. Abşeron Sahası'nda yapılacak yeni üretim yatırımları kapsamında 2029 yılından itibaren Türkiye'ye toplam 33 milyar metreküp doğal gaz sevkiyatı gerçekleştirilecek.
Yaşam Gurbetçi kadına şok İsviçre'de yaşayan Türk vatandaşı S.Ö.G'nin Afyonkarahisar'da yaklaşık 5 milyon liraya satın aldığı iki dairenin, bilgisi dışında termal otel işletmesi tarafından kullanıldığı iddia edildi. Bunun üzerine kilitlerin kırıldığını söyleyen mağdur kadın hukuki süreç başlatırken, savcılık soruşturma açtı.
Viral Liste A.B.İ.'de Şimşek son hamlesini yapıyor: Doğan'a en ağır darbe Doğan, yıllardır güvendiği en yakınındaki ismin aslında Şimşek olduğunu öğrenince dünyası başına yıkılıyor. Çağla'nın beklenmedik bir kararla Şimşek'in safına geçmesi ise aralarındaki savaşı bambaşka bir boyuta taşıyor. Büyük yüzleşme ve gerilim dolu anlarıyla A.B.İ. 17. bölümüyle bu akşam ATV'de!
Gündem FETÖ emretti Özgür Özel siyasette yükseldi! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ çıkışı siyaset gündeminde geniş yankı uyandırdı. Özgür Özel hakkında geçmiş yıllarda ifade veren itirafçı eski FETÖ üyesi Enis Uludemir'den dikkat çeken yeni açıklamalar geldi. Uludemir'in ifadesinde Özel'in FETÖ tarafından siyasete nasıl sokulduğu, Ekrem İmamoğlu'nun mahrem toplantılardaki rolü, milyonlarca liralık rüşvet ve susturma videoları ile İBB kasasından soğuk cüzdanlarla yurt dışına kaçırılan kripto paralar tek tek deşifre edildi.
Özel Video Daha fazlası Daha fazlası Üstat Necip Fazıl Kısakürek anısına: Başkan Erdoğan'dan "Zindan'a Mehmed Mektup" şiir
Google milyonlarca kısır sivrisinek salacak Teknoloji devi Google, sivrisinek kaynaklı hastalıklarla mücadele kapsamında dikkat çeken bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Şirket, ABD'nin California ve Florida eyaletlerinde milyonlarca kısır erkek sivrisineğin doğaya bırakılması için resmi onay sürecini başlattı.