Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan Bay Kemal'e salvo: 5 yıllık emeklerimize pusu kurdu

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden büyük hezimete uğrayan koalisyon masasının "en büyük kaybedeni" olarak tarihe geçen İYİ Parti, milleti aldatan siyaseti ile tepkilerin odağı olmuştu. Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, CHP ve İYİ Parti arasındaki kaosun yankıları da sürmeye devam ediyor. Seçimlerdeki hezimetin asıl müsebbiplerinin Kılıçdaroğlu ve Akşener olduğunu her fırsatta dile getiren Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Ağıralioğlu, "Kemal Bey 5 yıllık emeklerimize pusu kurdu" ifadelerini kullanırken, İYİ Parti seçmeninin AK Parti ve MHP seçmeni ile CHP'den çok daha yakın olduğunu da dile getirdi.
14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yaşanan büyük hezimetin yankıları hala daha sürerken, Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu CHP'yi katıldığı canlı yayında bombardımana tuttu.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER'İ TOPA TUTTU: MAĞLUBİYETİN ASIL MÜSEBBİPLERİ
Ağıralioğlu seçimlerin Kılıçdaroğlu yüzünden kaybedildiğini söyleyip, "Kılıçdaroğlu ve bu adaylığın menfaat çevresi; bu ilkesiz, ölçüsüz mücadelenin doğal sonucu olan mağlubiyetin asıl müsebbipleridir!" demişti.
Akşener'i de hedef alan Ağırlioğlu, "Genel seçimlerin en çok kaybeden partisi İYİ Parti, en ağır hasarı alan Genel Başkanı da Sayın Meral Akşener'dir. Dolayısıyla bu ağır seçim mağlubiyetinin bir savunma ve muhatap suçlu bulma psikolojisi doğurması da gayet normaldir." diye konuşmuştu.

"HERKES, HER ŞEYİ GÖRÜYOR VE GÖRDÜ; OLAN BİTEN HER ŞEY MİLLETİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLDU"
Seçimlerden kısa bir süre önce İYİ Parti'den zehir zemberek sözlerle istifa eden Ağıralioğlu, Twitter-X hesabından şu açıklamayı yapmıştı:
"Üzülerek ifade etmek gerekir ki 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen genel seçimlerin en çok kaybeden partisi İYİ Parti, en ağır hasarı alan Genel Başkanı da Sayın Meral Akşener'dir. Dolayısıyla bu ağır seçim mağlubiyetinin bir savunma ve muhatap suçlu bulma psikolojisi doğurması da gayet normaldir.
İYİ Parti ve Sayın Genel Başkan, Kemal Bey ile kaybedileceğini çok iyi biliyordu. İYİ Parti'nin bu kadar hasar almasının sebebi, bildiği ve sonucunu öngördüğü felaketi engelleyememiş olmasıdır.





