Malezya Başbakanı’nın Erdoğan övgüleri
BAŞKAN Recep Tayyip Erdoğan, Asya ziyaretinin ilk durağı Malezya'da görkemli bir samimiyet ve coşku ile karşılandı.
Orada Malezya Başbakanı'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hayranlık dolu tespitler ve övgüler müthiş idi… Bakın neler söyledi…
Cesaretidillere destandır. Filistinile İsrail arasındakisavaşta soykırım, felaketve katliam kelimelerinikullanmaktançekinmemiştir.
Bizim çağımızın çokaz sayıda devlet adamıancak bu kadar büyükbir kararlılığı ve böyle biriradeyi ortaya koymuştur.
20 yıldan fazla birsüredir Türkiye'yiolağanüstü bi dönüşümsürecinden geçirdi.
Kendisinin adanmışlığıhepimizin özenmesi, dersçıkarması gereken birgerçek.
CHP'LİLER FİLM FIRILDAKLARI BİLİYORLAR
Recep TayyipErdoğan başta konuile ilgilenmiştir fakat;mitinglerde dalgasınıgeçti, bazı komik laflarçaktı işte o kadar…Kılıçdaroğlu zatensürekli "hançerlendim"deyip durmuyor muydu…?
CHP Kurultayında şaibe iddialarının, Başkan RecepTayyip Erdoğan ile deHükümet ile de KemalKılıçdaroğlu ile de AkifHamzaçebi ile de ilgisiyok… Bir kere bu iddia yeni değil… CHP Muş eski Gençlik Kolları İl Başkanı Erkan Çakır, kurultayda para, menfaat, işe adam sokma v.s. karşılığı oy satın alındığı iddialarını, 2023'teki kurultayın hemen ardından bugüne kadar dile getiriyor… CHP'li herkes, aslında içerde ne fırıldaklar döndüğünü biliyor. Yani iddiaların sahibi bizzat CHP'lilerdir. CHP'liler bunun kanıtlanmasını istiyorlar. Delegelerisatın almak için verilenparanın kanıtı mı olur?
Önceki akşam Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu masada gülen yüzler ile fotoğraf çektirdiler fakat arkadan birbirlerinin kuyularını kazdıklarını başta CHP'liler olmak üzere herkes biliyordu… CHP ön seçim kararını aldı. Mansur Yavaş, aday belirlemek için ön seçime katılmayacağını dün ilan etti. Mansur Yavaş'ın CHP'den başka bir parti ile Cumhurbaşkanlığı seçimine katılmak için bütün hazırlıkları tamamlamış olduğu da gelen bilgiler arasında… Böyle bir yapı bu milletin dertlerini çözebilir mi…? Dünyanın yakıcı sorunları karşısında Türkiye'yi yönetebilir mi…?
İSRAİL BAYRAĞI SUÇ DELİLİDİR
Siyonist Yahudiler; kutsal metinleri tahrif ettiler, eğip/büktüler ve hüküm uydurdular, uydurdukları bu hükme göre; Nil ve Fırat arasındaki topraklarda hak iddia ediyorlar. Uzun yıllardır, Siyonistleri ve Masonları deşifre eden yazar Yüce Katırcıoğlu; "Gerçek Hayat" dergisinin Aralık 2023 sayısında, "İsrail Bayrağı, Suç Delilidir" başlıklı bir yazı yazmıştı. Yüce Katırcıoğlu'nun yazısının tamamını internetten okumanızı tavsiye ediyorum, ilgili bölümünü de buraya alıyorum... "İsrail'in bayrağı da İsrail parlamentosundaki 'İsrail'in sınırları Nil'den Fırat'a kadardır' yazısı da İsrail'in çevresindeki, Birleşmiş Milletler üyesimeşru devletlerin, meşrusınırları içerisindekitopraklarının İsrail'e aitolduğunu ifade ediyor/iddia ediyor...! Bu durum, var olan bütün hukuk yasalarına göre suçtur.
Yani; İsrail Bayrağı da İsrail Parlamentosundaki yazı da İsrail devletinin suçunun delilidir…! Dahası; hem bu bayrak hem bu yazı, Siyonist İdeolojinin gasp ideolojisi, suç ideolojisi olduğunun delilidir. Şimdi yapılması gereken: Hem bayrağının oluşturduğu delil üzerinden hem de halen sürmekte olan olağanüstü katliamın suçlusu olarak iki ayrı dava açılarak, İsrail'i Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne götürmektir..." Yazar Yüce Katırcıoğlu'nun ilk önerisi olan soykırım suçlaması ile yargılama zaten gerçekleşmiştir, ikinci önerisi de ciddiyetle ele alınmaya muhtaç değil midir...?
ANCAK SAVAŞIRSAK BARIŞ OLUR
Mescid-i Aksa, Kudüs, Filistin'in özgür olması ve bu korkunç soykırımın durması ancak biz Müslümanların savaşması ile mümkün olacak. Siyonist Yahudi bu kahpelerle mücadelenin tek yolu savaştır, cihaddır... Filistinlilerin arasında da ayrılık gayrılık var. Derhal Filistinli kardeşlerimiz siyasi birlik sağlamak zorundadırlar. İslam coğrafyası da mezhep, ırk, liderlik ayrışmalarından bir an önce kurtulup acilen birlik olmalıdır. Aksi taktirde bütün Müslümanların bu katiller sürüsüne köle olması ya da külliyen yok olması mümkündür. Herfırsatta İsrail isimliterör örgütünün nihaihedefinin Türkiyeolduğunu milletimizeanlatan Başkan Erdoğanne demişti…? "Giderek şımaran, giderek azgınlaşan İsrail durdurulmadığı takdirde bu yayılmacılığın nereye uzanacağını tahmin edebiliyoruz.
Ülkemize yaklaşan tehlikeyi göremeyen idrak yoksunu, kimi şahsiyetler varsa da, biz riski görüyor ve her türlü tedbiri alıyoruz."


