Son dakika: Vefa Destek Grubu'na neden saldırıyorlar? MHP'li vekilden canlı yayında sert tepki |Video
Güncelleme:19.05.2020 10:09
Van'ın Özalp ilçesinde terör örgütü PKK'nın Vefa Destek Grubu'na yönelik hain saldırısı sonrası 2 sivil şehit olmuştu. Bu hain saldırının ardından Adana'da da Vefa Destek Grupları'na yönelik hain bir saldırı gerçekleştirildi. Bu kez ise saldırının arkasından ise CHP'li isim çıktı. Bu alçak saldırılar ne anlama geliyor? Saldırılar planlı mı? Bu sorularına A Haber canlı yayınına katılan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan yanıt verdi.
KİMSENİN YANINA KALMAZ
Başkan, "Adana'daki olaylardan tutunda Van'daki Vefa Grubu'na saldırı CHP gündem oluşturacak şeylerin peşinde buradaki yapılan ve oradaki saldırıların planlı bir şekilde yapılması, bir de Ramazan Ayı'nda yapılması bu sürecin akamete uğratılması kabul edilebilir bir şey değildir. Biz bu günlere çok kolay gelemedik. Bu yapılanlar kimsenin yanlarına kalmaz. Millet çok açık ve net görmektedir." ifadelerini kullandı.
VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU EKİBİ ADANA'DAKİ ALÇAK SALDIRIYI ANLATTI
ADANA'DA VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU SALDIRISININ ARKASIDAN CHP'Lİ BAŞKAN ÇIKMIŞTI! VATANDAŞLARA YAPILAN YARDIMDAN RAHATSIZ OLMUŞ!
ADANA'DA VEFA DESTEK GRUBUNA SALDIRMIŞLARDI! CHP'LİLERİN SUÇ DOSYASI OLDUKÇA KABARIK
SON DAKİKA: ADANA'DAKİ VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU'NA SALDIRIYLA İLGİLİ CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI TUTUKLANDI
SON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN VEFA DESTEK GRUBUNA YAPILAN ALÇAK SALDIRIYA SERT TEPKİ: BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKLER
ADANA'DA VEFA YARDIMLAŞMA GRUBU'NA SALDIRIYI CHP'Lİ BAŞKANIN YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI
BAŞKAN ERDOĞAN'DAN VEFA GRUBU'NA SALDIRIYA TEPKİ: BEDELİ ÖDETİLECEK
SON DAKİKA: VAN'DA VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU'NA SALDIRI İLE İLGİLİ 38 GÖZALTI! 6'SI HDP'Lİ İSİM...