ABD'de kan donduran vahşet! Kafasını kesti çöpe attı
ABD art arda yaşanan vahşet olaylarıyla sarsıldı. Ukraynalı göçmen Iryna Zarutska’nın metroda öldürülmesi ve Donald Trump destekçisi aktivist Charlie Kirk’e düzenlenen suikastın ardından bu kez Dallas’ta dehşet verici bir cinayet meydana geldi. 37 yaşındaki Cobos-Martinez, bir motelde tartıştığı 50 yaşındaki Hintli Chandra Nagamallaiah’ı kovalamaca sonrası yakalayarak tekmeledi ve kafasını keserek öldürdü.
Ukrayna'daki savaştan kaçarak ABD'ye göçmen olarak gelen Iryna Zarutska, 22 Ağustos'ta North Carolina'nın Charlotte kentinde bir trende seyahat ederken Decarlos Brown adlı siyahi bir ABD'li tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Ukraynalı göçmen Iryna Zarutska ve aktivist Charlie Kirk
ABD'nin Utah eyaletinde Başkan Donald Trump'a verdiği güçlü destekle bilinen ve özellikle gençler arasında popüler olan aktivist ve sosyal medya fenomeni Kirk, çarşamba günü yerel saatle öğleden sonra Utah Valley Üniversitesi'nde katıldığı bir etkinlik sırasında silahlı saldırıya uğradı. Kirk, açık alanda konuşma yaptığı sırada nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun hedefi oldu. Trump, saldırıdan bir süre sonra ABD merkezli Truth Social hesabından yaptığı açıklamada, Kirk'ün hayatını kaybettiğini duyurdu.
Cobos-Martinez'in Hintli Chandra Nagamallaiah’ı vahşice katletmesinden görüntü
DALLAS POLİSİ TUTUKLADI!
ABD Iryna Zarutska ve Charlie Kirk suikastiyle sarsılırken, Dallas'ta yaşanan bir vahşet de ülkenin gündemine girdi.




