Kara Kartal'dan farklı kapanış! Bodrum FK'yı 4-0 mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bodrum FK ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar Bodrum FK'yı 4-0 mağlup ederek sezonu dördüncü olarak kapattı.
Fotoğraf- İHA
4-0 MAĞLUP ETTİ
Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bodrum FK ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar Bodrum FK'yı 4-0 mağlup ederek sezonu dördüncü olarak kapattı.
Fotoğraf- AA
İŞTE DAKİKA DAKİKA YAŞANANLAR
(İlk yarı)
12. dakikada Muçi'nin ortasında seken topla buluşan Mustafa Hekimoğlu'nun şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1
27. dakikada Masuaku'nun kullandığı serbest vuruşta Paulista'nın kafayla arka direğe çevirdiği topu Gedson Fernandes kafayla filelere gönderdi. 0-2
45+1. dakikada Masuaku'nun soldan ceza sahasına ortasında Mustafa Hekimoğlu'nun şutunda top direğe de çarparak ağlarla buluştu. 0-3
Fotoğraf- AA
AVRUPA KUPALARINA KATILAN TAKIMLAR
Ligin sona ermesinin ardından 5 takım Avrupa kupalarında mücadele edecek. Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılırken, ikinci sıradaki Fenerbahçe, aynı kupada elemelerden yer alma hakkını elde etti.
Ligi 3. sırada tamamlayan Reeder Samsunspor Avrupa Ligi'ne play-off'tan katılırken, 4'üncü Beşiktaş aynı kupada elemelerden yer alacak.
Sezonu 5. sırada tamamlayan RAMS Başakşehir ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde eleme mücadelesi yapacak.
İLK 11'LER
Bodrum FK: Diogo, Ege, Chris, Ajeti, Cenk, Ahmet, Seferi, Pedro, Fredy, Dimitrov, Puscas
Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Udoukhai, Masuaku, Amir, , Gedson, Mario, , Rafa Silva, Muçi, Mustafa Hekimoğlu
Beşiktaş, ligde çıktığı 35 maçta 16 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 yenilgi sonucunda topladığı 59 puanla dördüncü sırada bulunuyor.
Geçen hafta Trendyol Süper Lig'e veda eden Muğla temsilcisi ise oynadığı 35 karşılaşmada 9 galibiyet, 10 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı takım, 16 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı ve haftaya 37 puanla 16. basamakta girdi.
Siyah beyazlılar bu maçı kazanarak ligde üçüncü olmayı hedefliyor (İHA)
İKİ TAKIM ARASINDA İKİ RANDEVU
Beşiktaş ile Bodrum FK, Süper Lig'de ikinci kez karşılaştı. Siyah-beyaz ekip, sezonun ilk yarısında oynanan müsabakada rakibini 2-1 yendi.
Beşiktaş, küme düşmesi geçen hafta kesinleşen Muğla temsilcisini Cher Ndour ve Ciro Immobile'nin golleriyle mağlup etmişti. Bodrum FK'nin ilk randevudaki tek golünü ise George Puscas kaydetti.
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN