Canlı yayında Gazze'ye ağır bombardıman! Sınır hattında sadece A Haber var
İşgalci İsrail havadan bombardımanla taş üstünde taş bırakmadığı binlerce sivili öldürdüğü Gazze’yi kuşatmaya çalışıyor. Karadan Gazze’ye girmeye çalışan İsrail ordusu bataklığa saplandı. Gece saatlerinde Gazze'ye yönelik bombardıman şiddetlendi. Gelişmeleri A Haber’de değerlendiren emekli Emekli Tümgeneral Mehmet Okkan atılan bombaların izlerinden fosfor bombasına benzediğini ifade ederken A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun da bombaların daha önce atılanlara benzemediğini ve iz bıraktığını söyledi.
İsrail üçüncü günde de Cibaliye mülteci kampına saldırdı. İlk iki saldırılarda toplamda binden fazla insanın etkilendiği açıklanmıştı. İsrail ordusu bugün hem Cibaliye hem Bureyc kamplarına birden saldırdı. İsrail ordusu bir başka kampa broşür atarak saldırı düzenleyeceğini haber etti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze şehrinin kenar mahallelerine yaklaştıklarını belirterek, "Acı kayıplarımız var" ifadesini kullandı. Öte yandan Hamas, misilleme olarak Lübnan'dan İsrail'i vurduğunu duyurdu. Uzmanlar, Gazze bombardımanının başlamasından bu yana Lübnan'dan İsrail'e en yoğun saldırıların bugün gerçekleştiğini kaydetti.

ATA GÜNDÜZ KURŞUN/Saat 23.00 itibarıyla yaşananlar: Gazze'ye yaklaşık 1 saatti inanılmaz bir bombardıman var. Savaş uçakları sürekli olarak bomba atıyor ve onların sesi canlı yayında sizlere de geliyor. Savaş uçakları bombalıyor sürekli topçu atışları yapılıyor.
Bölgede çok şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Biz oraya çok yakın bir noktayız. Bölgeye çok yoğun şekilde aydınlatma fişeği atılıyor. İsrail orayı aydınlatmaya çalışıyor. Peş peşe topçu atışları yapılıyor.












