Faydasını ikiye katlıyor! 1 avuç kabak çekirdeği yedikten sonra 1 bardak...
Kabak çekirdeği, bal kabağı içerisinden çıkan ve kavurularak tüketilen lezzetli bir kuruyemiştir. Besleyici özellikleriyle bilinen bu kuruyemiş, insan vücudundaki birçok besin ihtiyacını karşılayabilir. Kabak çekirdeği, içeriğinde bulunan çeşitli vitaminler ve mineraller sayesinde sağlığa faydalı bir atıştırmalık olarak bilinir. Bu şifalı besinin faydasını iki katına çıkarmak için bu yöntemi deneyin!
- Giriş Tarihi: 13:25 | 23.02.2024
- Güncelleme Tarihi: 13:25 | 23.02.2024
Kabak çekirdeği, omega yağ asitleri bakımından oldukça zengin bir kaynaktır. Bunun yanı sıra, kabak meyvesinin içinde bulunan yağlı tohumlar, sadece omega yağ asitleri değil, aynı zamanda magnezyum, potasyum ve çinko gibi birçok faydalı mineral açısından da zengindir. Kuruyemişler arasında yer alan kabak çekirdeği, sağlıklı bir atıştırmalık olarak tercih edilir.