Cevizi değil zarını kaynatın! Öksürük, balgam, enfeksiyon ne varsa bıçak gibi kesiyor

Sağlık konusunda oldukça önemli bir yere sahip olan ceviz, sadece tadıyla değil, içerdiği birçok faydalı bileşenle de dikkat çekmektedir. Ancak genellikle cevizin içi tüketilirken, çoğu zaman zarlarının atıldığı bilinmektedir. Oysaki cevizin kabuğu olarak da bilinen zarlarında, kendisi kadar önemli sağlık faydaları bulunmaktadır.

Ceviz kabuğunun iç kısmında bulunan ve cevizin iç kısmını saran zar yani ceviz perdesi, sağlık açısından oldukça değerli bir kaynaktır. Ceviz perdesi, içerdiği birçok besleyici bileşen sayesinde sağlığımızı destekleyici etkilere sahiptir. Özellikle ceviz perdesinin kaynatılarak çayının içilmesi, çeşitli sağlık yararları sağlar.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.