İsrail askerleri gazetecilere saldırdı! A Haber ekibi tansiyonun yükseldiği noktaydı
İşgalci İsrail askerleri, Batı Şeria'nın Ramallah kenti yakınlarında Filistinli bir gazeteciyi elinden yaraladı. Tansiyonun yükseldiği noktayı A Haber ekibi görüntüledi. Basın mensuplarını hedef alan katil İsrail'in askerleri A Haber ekiplerinin üzerine de lazer nişangahlı tüfek doğrulttu.
İşgalci İsrail güçleri basın mensuplarını da hedef alıyor. Zulmü ve işgali belgeleyen gazeteciler şiddet ve ölüm ile susturulmaya çalışılıyor.

Son olarak İsrail askerleri, Ramallah kenti yakınlarında Filistinli bir gazeteciyi elinden yaraladı. İsrail askerlerinin ve askeri araçlarının tansiyonun yükseldiği noktada operasyona gider gibi ilerleme anları A Haber kamerasına yansıdı. O anları A Haber muhabiri Mert Hacıalioğlu ve kameraman Barış Yar görüntüledi.

Gazze'de enkaz altında kalanlarla birlikte 20 binden fazla masumun canına kıyan işgalci İsrail güçleri Gazze'de çatışmaların başlamasından bu yana onlarca gazeteciyi öldürdü ve yaraladı. Dün gece bölgede yaşanan gerilimi Mert Hacıalioğlu tüm detayları ile bu sabah canlı yayında anlattı.








