MB ve TÜİK sonrası hedef MEB! Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, devlet kurumlarına olan baskınlarını sürdüreceğini açıkladı ve “Milli Eğitim Bakanlığı’na” geliyorum diye mesaj attı. Kemal Kılıçdaroğlu bu baskınlarla ne yapmaya çalışıyor? Amaçları gündem değiştirmek mi? İBB skandalının üstünü kapatmaya mı çalışıyor? Gündemin öne çıkan başlıklarını A Haber canlı yayınına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk değerlendirdi. Öte yandan AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, İstanbul 2 Nolu Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Tuba Arslan ve Gazeteci Murat Özer konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk'ün açıklamaları:
"CHP'nin son yıllarda ne kadar düşük profilli bir muhalefet sergilediğini nasıl Gobels mantığıyla her gün yeni bir yalanla gündem belirlemeye çalıştığını ne yazık ki üzülerek seyrediyoruz. Artık CHP'nin yalanlarının peşine düşmekten onları yalanlamaktan yorulur hale geldik. İnsan üzülüyor çünkü burası Türkiye ve böylesine seviyesi düşük bir muhalefeti hak etmiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun çapı bu. Özgür Özel'in yaptığı açıklamalar belli. 'Anadolu Müslümanlığı' diye ortaya bir kavram atıyor kendi dininden bile bigane olan biri. Kendi dinine göre insanların yetişmesinden rahatsız olan bir CHP var ortada. CHP zihniyeti 80 yıldır böyleydi de bu kadar pespaye bir politika ve muhalefet yapmıyorlardı.

Yalanları ortaya çıktıklarında o yalan konuşulmasın diye başka bir yalan ortaya atıyorlar. İBB'deki gibi vahim ve kasti yapılan yanlışlar gündeme geldiğinde ortaya yalan atıp gündem değiştirip bunun tartışılmasını istiyorlar. İBB ve diğer belediyelerindeki rezaletlerini kamuoyundan gizleyebiliyorlar. Başka başka konu tartıştırmanın derdindeler.
















