CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in mal varlığında dikkat çeken artış! Rüşvet gölgesinde lüks hayat! Sucuk bile istemişler

Son dakika haberine göre: CHP'li Bilecik Belediyesi'nde patlak veren rüşvet skandalının ardından yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Birkaç ay önce 3 milyon liralık lüks VİP Makam aracıyla görüntülenen Belediye Başkanı CHP'li Semih Şahin'in, 2 ay önce de 1,5 milyon lira değerinde villa satın aldığı ortaya çıktı.
Son dakika... Bilecik Belediye hizmet binasında bir müteahhitten 200 Bin dolar rüşvet alırken yakalanan ve cezaevine gönderilen Belediye Başkanı Semih Şahin'in yakın arkadaşı ve danışmanı Selçuk Erdağı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Belediyede yaşanan rüşvet skandalıyla ilgili her gün yeni bir ayrıntı çıkıyor. Yaklaşık 5 ay önce 3 Milyon lira değerinde lüks makam aracıyla görüntülenen Başkan Şahin'in 2 ay önce de Toplu Konut Caddesi üzerinde bulunan Öykü Sitesinden 1,5 Milyon lira değerinde villa aldığı ortaya çıktı.

Bilecik'te önceki gün il başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasına katılan CHP'li Belediye Başkanı Semih Şahin, villa ile ilgili sorulan bir soru üzerine "Oturduğum villayı mal sahibi satacağını söyledi. Ben de taşınma derdi olmasın ve oturduğum evi de sevdiğim için kardeşim o evi bana satın aldı" dedi. Başkan Şahin'in, 'kardeşim bana aldı' dediği villanın tadilatını da belediye çalışanlarına yaptırdığı ortaya çıktı.












