Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pençe-Şimşek operasyonu için Şırnak'ta...

Giriş Tarihi:Son Güncelleme:
Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pençe-Şimşek operasyonu için Şırnak'ta...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, incelemelerde bulunmak üzere Pençe-Şimşek operasyonunun sevk ve idare edildiği Şırnak'a geçti. Öte yandan kritik operasyonda büyük ilerleme sağlandı. Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım Operasyonları 23 Nisan 2021'de başladı ve şu ana kadar 42 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, incelemelerde bulunmak üzere Pençe-Şimşek operasyonunun sevk ve idare edildiği Şırnak'ta.

Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pençe-Şimşek operasyonu için Şırnak'ta... - 1

Bakan Akar'a ziyareti kapsamında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar da eşlik ediyor.

Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pençe-Şimşek operasyonu için Şırnak'ta... - 2

KAÇ PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ?

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım Operasyonları 23 Nisan 2021'de başladı ve şu ana kadar 42 terörist etkisiz hale getirildi.
Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pençe-Şimşek operasyonu için Şırnak'ta... - 3

MSB'DEN PENÇE-ŞİMŞEK VE PENÇE-YILDIRIM OPERASYONU PAYLAŞIMI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarına ilişkin görüntüleri paylaştı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Irak kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Paylaşımda operasyonlarda askerlerin mağaralarda ve bölgede yaptıkları arama-tarama faaliyetlerine ilişkin görüntüler de yer aldı.

Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pençe-Şimşek operasyonu için Şırnak'ta... - 4

Mobil uygulamalarımızı indirin