A HABER GALERİ
Restoran çalışanları itiraf etti: Bu yiyecekleri asla sipariş etmeyin!
Gıda mühendisleri ve restoran çalışanları işlerini kaybetmek uğruna insan sağlığına savaş açan yemekleri bir bir anlattı. Yemeklerin hangi ortamlarda nasıl hazırlandığına dair detay veren restoran çalışanları ve gıda mühendislerinin itirafları 'yok artık' dedirtti. İşte mide bulandıran mutfak itirafları...
- 4
- 32
![Restoran çalışanları itiraf etti: Bu yiyecekleri asla sipariş etmeyin!](https://iaahbr.tmgrup.com.tr/d2694c/0/0/0/0/0/0?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sb/album/2018/06/21/1529579870879.jpg&mw=730&l=1)
Antibiyotikli reçel "Reçel üretimi yapan bir firmada kazana bir su bardağı toz kimyasal karıştırılıyordu. Bir gün bu kimyasalı tedarikçiden ben teslim aldım. Hemen faturaya baktıp araştırdım. Bir çeşit antibiyotik. Patronla tartıştık.İşten ayrıldım"
- 5
- 32
![Restoran çalışanları itiraf etti: Bu yiyecekleri asla sipariş etmeyin!](https://iaahbr.tmgrup.com.tr/f64a77/0/0/0/0/0/0?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sb/album/2018/06/21/1529579869269.jpg&mw=730&l=1)
Küllü helva! "Tahin ve tahin helvası üretilen işyerinde Tarım Müdürlüğü tarafından alınan numunelerde ürünün kül miktarı yüksek çıktı. Düşürmenin tek yolu, susamı sertleştirmek için kullanılan sönmüş kirecin uzaklaştırılması. Kabul ettiremedim"