Yöneticiliği bırakıp çiftçiliğe başlayan 'topuklu çiftçi'nin yeni hedefi 160 bin ton üretim
Antalya'da 20 yıldan fazla turizm sektöründe yöneticilik yapan Gülay Yando, mesleğini değiştirip çiftçi oldu. Zamanının çoğunu 20 dönüm arazide kurduğu tesisinde geçiren ve arkadaşları trafından 'topuklu çiftçi' diye anılan Yando, kendisine 160 bin ton yıllık muz üretim hedefi koydu.
- Giriş Tarihi: 16:18 | 29.01.2019
- Güncelleme Tarihi: 16:22 | 29.01.2019
Zamanının çoğunu 20 dönüm arazi üzerine kurduğu örtü altı muz yetiştirme tesisinde geçiren ve arkadaşları 'topuklu çiftçi' dediği Yando, kendisine 160 bin ton yıllık muz üretim hedefi belirledi.