HaberlerYaşam Haberleri“Tunç Balık deneyim ve bilgi birikimini kaliteli bir hizmet için kullanıyor”
“Tunç Balık deneyim ve bilgi birikimini kaliteli bir hizmet için kullanıyor”
Giriş Tarihi:
15.05.2023
ABONE OL
1959 senesinde Beyoğlu Balık Pazarı’nda çalışmalarına başlayan ve Tuncer Ergunsü tarafından kurulan Tunç Balık, zaman içinde deneyim ve bilgi birikimini arttırmış bir restoran. Müşteri memnuniyetine önem vererek çok özel lezzetleri müşterileriyle buluşturmanın keyfini yaşadıklarını belirten Murat Tunç, “Bizim sırrımız, müşterilerimizle her zaman çok özel bir diyalog kurmamızdır. Müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmek için elde ettiğimiz deneyimleri kullanarak çalışmalarımıza devam ettik. Saha çalışmaları yaparak müşteri taleplerini analiz ettik. Bu çalışmalarımızı aynı kurumsallıkla sürdürdüğümüzü söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu.