Mahsur kalan Türk aileler A Haber’de! Polonya’ya ulaşma çalışıyorlar
Ukrayna’da bomba çatışma sesleri aralıksız olarak sürüyor. Kuzeyde füzeler, batı çatışmalar devam ediyor. Bölgede mahsur kalan Türkler A Haber’de yaşadıklarını anlattı ve Polonya’ya ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.
Lviv'den canlı yayına katılan Anıl Şahin:
"Dün ve bugün sabah kaldığımız otelde sirenle beraber uyandırılarak bir okulun sığınağına indirildik. Bunlar yaklaşık 2-3 saat kadar sürüyor. Daha sonra gelen siren sesiyle otel odalarımıza geri döndük. Ben eşim ve 9 aylık kızımla beraber turist olarak geldim.

Maalesef böyle bir olayla karşılaştık. Burada insanlar kendilerini daha güvende hissediyor. Bizleri saat 10-7 arası dışarı çıkarmıyorlar. Burada insanları düne göre saha sakin gördüm. Dün kargaşa vardı, ATM'lerin önü doluydu ve herkes para çekmeye çalışıyordu. Marketler doluydu ve olağanüstü bir alışveriş durumu vardı.

Burada Ukraynalılarla görüştük. Buraya doğudan ve Kiev'den gelen insanlar var. Hepsi bir şekilde Polonya sınırına gitmeye çalışıyor. Burası oraya 60 kilometre uzaklıkta. Doğudan gelen insanlar gergin ama burada olanlar daha sakin."


















