CHP'de Tugay Adak depremi! CHP'li yöneticiler istifa etmeye devam ediyor
Kocaeli Kartepe’de partisi CHP için bayrak asarken düşen ve engelli kalan 28 yaşındaki Tugay Adak kendisine verilen sözler tutulmayınca bunalıma girip hayatına son verdi. Tugay’a yapılan vefasızlık sonrası CHP’li yöneticiler istifa etmeyi sürdürüyor. Tugay Adak'ın intihar etmeden önce "Sen okulunu bitireceksin. Anneme bakacaksın. Annem sana emanet" mesajı yazdığı kardeşi Tayfun Adak (22) ise "Acımız çok büyük, abimi yeni toprağa verdik. O bizim her şeyimizdi" dedi.
Kartepe'de CHP ilçe örgütünde görevliyken 2014 yılında parti bayrağını asarken düşen, bir gözünü kaybeden diğerinde ise yüzde 30 görme kaybı olan Tugay Adak zor günler geçirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hastanede iken Tugay'ı ziyaret etti, ev, destek sözü verildi. Ancak verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Babası cezaevinde olan genç, annesi ve kardeşine bakabilmek için okuduğu üniversiteyi yarıda bıraktı. Uzun süredir işsizdi.
Kartepe Belediyesi Meclis üyesi olan Tugay girdiği bunalımdan çıkamadı ve önceki gün kendisini İzmit'te köprüden aşağıya atarak yaşamına son verdi. İşte kahreden ölüme ve CHP'yi sarsan istifalara ilişkin son dakika gelişmeleri;
CHP'DE TUGAY ADAK İSTİFALARI
Tugay'ın vefasızlık yüzünden öldüğünü belirten arkadaşları, sosyal medyada CHP milletvekillerine ve yöneticilerine tepki gösterirken, Tugay'ın ölümünden sonra CHP ilçe örgütünde peş peşe istifalar yaşandı.

CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Uçar istifası ile başlayıp CHP Kartepe İlçe Yöneticileri Cihan Çakır, Fatih Harbi, Yasin Çakmak ve Elif Sert ile devam eden istifalara dün yenileri de eklendi.













