Sivas'ın unutulmaya yüz tutan damak çatlatan yöresel lezzetleri kayıt altına alındı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Turizm Fakültesi'nce hayata geçirilen 'Sivas'ın Yerel Gastronomi Ürünlerinin Karekod ile Dijitalleştirilmesi' projesi ile kentin yöresel yemekleri kayıt altına alındı. Yöresel lezzetlerin yapılışı, tarihi mekanlarda çekilen video ile kayıt altına alındı.
- Giriş Tarihi: 15:49 | 25.03.2021
- Güncelleme Tarihi: 15:50 | 25.03.2021
Sivas merkez başta olmak üzere ilçelerinin unutulmaya yüz tutan yöresel lezzetlerini gelecek nesillere taşımayı hedefleyen SCÜ Turizm Fakültesi tarafından ilk olarak Gürün, Divriği ve Zara'ya ait gastronomi ürünleri tanıtıldı.