Kaz nasıl yapılır? Kaz eti için Türkiye'ye geliyorlar
Kaz nasıl yapılır? sorusunun sorulduğu kış günlerinde Türkiye'ye sırf bu lezzeti tatmak için Avrupa'dan dahi gelenler var. Türkiye'ye gelen turistlerin Kars ve Ardahan'da tattığı kaz eti, Avrupa'da yankılanır hale geldi. Turistlerin ülkelerinde metettiği kaz ettini tatmak için Türkiye'ye kış aylarında seferler düzenlenmeye başlandı.
- Giriş Tarihi: 14:32 | 04.12.2018
- Güncelleme Tarihi: 14:36 | 04.12.2018
Kış öncesi besiye alınan kazlar dünyanın birçok noktasında meşhur oldu. Turistlerin ülkelerinde bu lezzeti anlatmalarının faydası da büyük. Türkiye'de Ardahan ve Kars'ta yapılan kaz yemekleri için akınlar başladı. Kış ayının gelmesiyle kaz yemekleri gün yüzüne çıktı.