A HABER GALERİ
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor
Geçmişi 1800'lü yıllara dayandığı rivayet edilen ve ramazan ayında da tercih edilen Denizli tandır kebabı, taş fırında 2-3 saat pişirildikten sonra çatal ve bıçak olmadan servis ediliyor.
Giriş Tarihi: 26.04.2022 12:27
Güncelleme Tarihi: 26.04.2022 14:30
- 3
- 16
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor
- 4
- 16
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor
- 5
- 16
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor