HaberlerGaleriGeçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor
Geçmişi 1800'lü yıllara dayandığı rivayet edilen ve ramazan ayında da tercih edilen Denizli tandır kebabı, taş fırında 2-3 saat pişirildikten sonra çatal ve bıçak olmadan servis ediliyor.
Giriş Tarihi: 26.04.2022 12:27Güncelleme Tarihi: 26.04.2022 14:30
BU ALBÜMÜ PAYLAŞ
ABONE OL
1
16
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor
2
16
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor
3
16
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor
4
16
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor
5
16
Geçmişi 1800'lü yıllara dayanıyor! Çatal bıçak kullanmadan elle yeniyor