A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
16 Aralık 2025, Salı
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Amasya’da şoke eden olay! Hepsi TIR dorsesinden çıktı Şişme mont nasıl yıkanır? Topaklanma tarih oluyor: Montu anında eski formuna kavuşturuyor Emine Yıldırımcan nasıl öldürüldü? Müge Anlı’da kan donduran itiraf: Tespih makinesinde... Güllü’nün ölümünde kan donduran şifreler A Haber’de! Tuğberk ifadeye çağrıldı Fransızlar GAZAP ve HAYALET’e hayran kaldı: En yıkıcı konvansiyonel silah Barajlarda güncel tablo: İstanbul, Ankara ve Bursa’da su seviyesi ne durumda? Ekmeğin içinden çıkan şoke etti! Aralık ayı evde bakım maaşı sorgulama: e-Devlet’te ödeme durumu
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Dünya Haberleri Son dakika: Kazakistan'da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

Son dakika: Kazakistan'da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

Giriş: 07.01.2022 08:12 Güncelleme: 07.01.2022 14:37
Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

Son dakika haberine göre: Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, "Ülkede anayasal düzen büyük ölçüde yeniden tesis edildi." açıklamasında bulundu. Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, halka sesleniş konuşmasında, "teröristlere" karşı uyarı yapmadan ateş açma emri verdiğini söyledi.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, teröristlerin ülkedeki olaylar esnasında vatandaşlara karşı silah kullandığını belirterek, "Kolluk kuvvetlerine ve orduya, teröristlere karşı uyarı yapmadan öldürmek için ateş açma emri verdim." dedi.

Tokayev, ülkesindeki protestolarda çıkan olaylarla ile ilgili halka seslendi.

Olaylarda silahlı çatışmaların meydana geldiğine dikkati çeken Tokayev, "Teröristler, olaylar esnasında devlet malına zarar verdi ve vatandaşlara karşı silah kullandı. Kolluk kuvvetlerine ve orduya, teröristlere karşı uyarı yapmadan öldürmek için ateş açma emri verdim." şeklinde konuştu.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

Tokayev, yurt dışından tarafların sorunun barışçıl çözümü için müzakere çağrısı yaptığına işaret ederek, "Ne saçma bir şey. Suçlular ve katiller ile ne müzakeresi olabilir ki? Silahlı ve hazırlıklı olan yerli ve yabancı haydut ve teröristlerle uğraşmak zorunda kaldık. Bu nedenle bunların yok edilmesi gerekiyor. En kısa zaman bu yapılacak. Güvenlik güçleri, manen ve teknik olarak bu görevi yerine getirmek için hazır." dedi.

"TESLİM OLMAYAN MİLİTANLAR YOK EDİLECEK"

Teröristlerin suç işlemeye devam ettiğini kaydeden Tokayev, bunlara karşı operasyonun sürdüğünü söyledi.

Tokayev, Almatı'ya 20 bin "haydudun" saldırdığını dile getirerek, bunların tek yerden yönlendirildiğini ve bunun araştırıldığını aktararak, "Teröristlerle sonuna kadar mücadele edilmesi gerekiyor. Teslim olmayan militanlar yok edilecek. İleride, yaşadığımız trajediden ders çıkarma yönünde çalışmalar sürecek." ifadesini kullandı.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

"YÜZLERCE SİVİL VE ASKERİN SAĞLIĞI İLE HAYATI ZARAR GÖRDÜ"

Ülkedeki trajik olayların demokrasi ve insan hakları ile ilgili sorunlarını yeniden gündeme getirdiğini vurgulayan Tokayev, şöyle devam etti:

"Almatı ve Kazakistan'ın diğer kentlerinde yaşanan trajedide, yasalara uymama, sınırsız hareket özgürlüğü ve anarşi, insan haklarının ihlaline yol açıyor. Almatı'da haydut ve teröristler yüzünden sadece idari binalar değil, sivillerin özel mülkiyeti de zarar gördü. Bundan ziyade yüzlerce sivil ve askerin sağlığı ile hayatı zarar gördü."

Ayrıca Tokayev, olaylarda hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Finland to join Ukraine security arrangements, but rules out guarantees
Finland to join Ukraine security arrangements, but rules out guarantees
Flash floods in Bolivia kill 20
Flash floods in Bolivia kill 20
Combined wealth of world’s top 10 wealthiest exceeds $2.5T
Combined wealth of world's top 10 wealthiest exceeds $2.5T
Bus accident in central Iran leaves 13 dead
Bus accident in central Iran leaves 13 dead

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

"TARİHİMİZDEKİ BU KARA ÇİZGİYİ HIZLA AŞACAĞIMIZA ŞÜPHE YOK"

Ülkedeki bazı insan hakları savunucuları ve aktivistlerin kendilerini yasaların üzerinde gördüğünü belirten Tokayev, "Bu aktivistlerin sorumsuz eylemleri yüzünden, düzeni korumakla görevli polisin dikkati dağılıyor. Polis sıklıkla taciz ediliyor ve hakaretlere maruz kalıyor. Bu aktivistler yüzünden internet kısıtlanıyor. Sonuç olarak da milyonlarca vatandaş ve iş insanının çıkarına, yani ülkenin iç, ekonomik, sosyal ve siyasi istikrarına zarar veriliyor." diye konuştu.

Tokayev, "Sözde özgür medya ve çok uluslu halkımızın temel çıkarlarından uzak olan yurt dışındaki şahıslar, hukuk düzeninin ihlalinde yardımcı ve esasen kışkırtıcı rol oynuyor. Hiç abartmadan, halkı sorumsuz şekilde yönlendirenlerin, Kazakistan'daki trajedide suç ortağı oldukları söylenebilir. Tüm vandal eylemlere sert tepki vereceğiz. Tarihimizdeki bu kara çizgiyi hızla aşacağımıza şüphe yok." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

Bu tür olayların ileride tekrar etmemesi için kurumlar arası grubun oluşturulduğunu aktaran Tokayev, bu grubun, haydut ve teröristleri yakalamakla görevli olduğunu dile getirdi.

Tokayev, "Bu şahıslara ceza verileceğine dair söz veriyorum. Tüm vatandaşları dikkatli ve ihtiyatlı olmaya, şüpheli şahısların hareketlerini ilgili organlara ve sıcak hatlara bildirmeye çağırıyorum. Devletin, militanların uyuyan hücreleri tarafından terör saldırılarının yeraltında hazırlanmasını neden göremediğini anlamak bizim için önemli." dedi.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

"BARIŞÇIL PROTESTO DÜZENLEYENLERİN TALEPLERİNİ DİKKATE ALDIK"

Barışçıl protesto düzenleyenlerin taleplerini dikkate aldıklarının altını çizen Tokayev, "Diyalog aracılığıyla uzlaşmaya varıldı. Ciddi sosyal ve ekonomik sorunlara çözümler üzerinde çalışıldı. Bu nedenle istikrarlı bölgelerdeki olağanüstü hali aşamalı şekilde kaldıracağız." şeklinde konuştu.

Tokayev, ülkenin bazı bölgelerinde belirli süreliğine internetin açılmasına izin verdiğini belirtti.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

TOKAYEV'DEN TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR

Ülkedeki durum nedeniyle üyesi oldukları Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütünden (KGAÖ) askeri yardım talebinde bulunduklarını anımsatan Tokayev, KGAÖ'nün koruma ve destek işlevlerini yerine getirmek için kısa süreliğine asker gönderdiğini aktardı.

Bu vesileyle KGAÖ üyesi Rusya, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan ve Ermenistan liderlerine minnettar olduğunu belirten Tokayev, "Çin, Özbekistan, Türkiye, Birleşmiş Milletler ve diğer uluslararası örgütlerin yöneticilerine de destek sözleri için teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

KAZAKİSTAN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN DA AÇIKLAMA VAR

Kazakistan'da İçişleri Bakanlığı ayrıca bir açıklama yayınlayarak 26 silahlı suçlunun tasfiye edildiğini ve 3 binden fazla kişinin gözaltına alındığını belirtti. Protestolar başladığından beri 18 polis ve ulusal muhafız askeri öldürüldü.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

PEK ÇOK MİLİTAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ VE ELE GEÇİRİLDİ
Kazakistan Cumhurbaşkanlığı İdaresi Başkan Yardımcısı Dauren Abayev, ülkede protestoların barışçıl başladığını, daha sonra ise provokatörlerin kontrolüne geçtiğini belirtti.

Abayev, Kazakistan televizyonu Habar-24'e yaptığı açıklamada, ülkeye gelen Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü (KGAÖ) barış gücünün silahlı çatışmalara katılmayacağını belirterek bu birliklerin koruma görevi yapacağını söyledi.

Kazakistan'ın bütün bölgelerinde düzenin sağlandığını bildiren Abayev, "Şu anda kalan haydutların aranması ve bulunması çalışmaları sürüyor. Pek çok militan etkisiz hale getirildi ve ele geçirildi. Bu kimselerin kimlikleri tespit ediliyor ve aşırıcı örgütlerle olan bağlantıları üzerine çalışılıyor." dedi.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

"KESKİN NİŞANCILAR DA EYLEMDE BULUNDU"
Abayev, ülkedeki protestoların önce barışçıl özellik taşıdığını belirterek daha sonra göstericilerin oluşturduğu kalabalığa "silahlı haydutlar ve teröristlerin" önderlik yaptığını dile getirdi. Abayev, "Barışçıl protestocuların sesleri provokatörlerin şiddet çağrılarında boğuldu." ifadesini kullandı.

Protestolar esnasında dükkanların yağmalandığını hatırlatan Abayev, "Bir grup haydut, yağmacılıkla meşgul oldu. İkinci grup teröristler silah dükkanlarına baskın yaptı. İstilacılar profesyonelce hareket etti. Bazıları televizyonda canlı yayın yapma girişiminde bulundu. İstila edilen bütün yerlerde barikat oluşturuldu. Teröristlerden, özel silahlarla keskin nişancılar da eylemde bulundu." diye konuştu.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

KAZAKİSTAN'DA SON DURUM

Kazakistan'ın batısında 2 Ocak'tan itibaren LPG'ye yapılan zamlar gerekçesiyle başlatılan ve ülke geneline yayılan protestolar sürüyor. Uygulanan OHAL'e rağmen gösteriler, sokak olaylarına dönüştü. Güvenlik güçleri ile protestocular arasında çatışmalar yaşanıyor.

Polis araçlarını ateşe veren ve devlet binalarına giren protestoculara, güvenlik güçleri müdahale etti. Almatı kentinde çatışmalar devam ederken Çimkent ve Aktav şehirlerinde durumun kontrol altına alındığı belirtiliyor. Ülkeye yabancıların girişlerinin yasaklandığı öğrenildi.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

'BARIŞ GÜCÜ' BİRLİKLERİ ULAŞTI

Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü'nün (KGAÖ) Kazakistan'daki durum nedeniyle asker gönderdiği bildirildi. Bu güçler Rusya, Belarus, Ermenistan, Tacikistan ve Kırgızistan askeri birliklerinden oluşuyor. Ermenistan, 70 barış gücü askerini gönderdi. Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, üyesi oldukları KGAÖ ülke liderlerinden yardım talebinde bulunmuştu. Kazakistan'a gönderilecek askerlerin sayısına ilişkin açıklama yapılmadı. KGAÖ'nün barış gücü biriminde 3 bin 600 asker yer alıyor.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

'DIŞARIDAN GİRİŞİM' AÇIKLAMASI

Rusya Dışişleri yetkilileri, Kazakistan'da olanları, 'devletin güvenliği ile bütünlüğünü güç kullanarak zayıflatmaya yönelik, dışarıdan önayak olunmuş bir girişim' olarak gördüklerini belirtti. Rus yetkililer, Kazakistan ve Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü'ndeki diğer müttefikleri ile ülkedeki terör operasyonunun desteklenmesi adına ileride atılması gerekebilecek adımları görüşmeye devam ettiklerini kaydetti.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

ONLARCA KİŞİ ÖLDÜ

Kazakistan'ın Almatı kentindeki olaylarda, kamu binalarını ele geçirmeye çalışan onlarca protestocunun hayatını kaybettiği bildirildi. 2 bin 298 kişinin gözaltına alındığı olaylarda 2'si başları kesilerek 18 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, 748'i de yaralandı. TASS haber ajansı ise olaylar sırasında 1000 kişinin yaralandığını 62'sinin yoğun bakımda olduğunu aktardı.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

BAŞLARININ KESİLDİĞİ BELİRTİLDİ
Gösteriler sırasında 748 güvenlik personeli yaralandı, 18 güvenlik personeli hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren güvenlik personelinden 2'sinin başlarının kesildiği belirtildi.

Açıklamada bunun gösterilerin 'terörist karakterde' olduğunun en büyük kanıtı olduğunun altı çizildi. Göstericilerin bu kanlı eylemi kurbanlar hayattayken mi yoksa öldükten sonra mı yaptıkları ise henüz bilinmiyor.

Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, olaylardan yabancı eğitim almış teröristleri sorumlu tutarken, iddialarına herhangi bir kanıt sunmadı.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

TÜRK ÜLKELERİ LİDERLERİYLE DİPLOMASİ TRAFİĞİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Dönem Başkanı sıfatıyla Kazakistan'daki gelişmeler hakkında teşkilat üyesi ülkelerin liderleriyle ayrı ayrı telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile gerçekleştirdiği telefon görüşmelerinde son gelişmeler üzerine fikir teatisinde bulundu.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

'YAKINDAN İZLİYORUZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev ile yaptığı görüşmede, dost ve kardeş Kazakistan'da yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, olaylarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara şifa temennisinde bulundu. Türkiye'nin dayanışma içinde olduğunu ifade eden Erdoğan, gerek duyulması halinde Türkiye'nin her türlü teknik bilgi ve tecrübe paylaşımını gerçekleştirmeye hazır olduğunu kaydetti.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

'GÜÇLÜ DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ'

AK Parti Genel Başkanvekili ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Kazakistan ile güçlü dayanışma içinde bulunduklarını, ülkede hayatın normale dönmesi hususunda her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

ÇAVUŞOĞLU'NDAN YOĞUN MESAİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov, Japon mevkidaşı Yoshimasa Hayashi ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile görüştü. Çavuşoğlu- Lavrov görüşmesinde, NATO Rusya Konseyi toplantısı, Kazakistan ve güncel gelişmeler ele alındı.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

DESTEĞE HAZIRIZ

Türk Devletleri Teşkilatı, yaşanan gelişmelerle ilgili dayanışma açıklaması yaptı. Açıklamada, "Türk Devletleri Teşkilatı üye ülkeleri, Kazakistan'daki son olaylar ışığında, Kazakistan'da barış ve istikrara verdiğimiz önemi vurguluyor ve üye ülkemiz Kazakistan'la güçlü dayanışmamızı ifade ediyoruz. Kazakistan hükümetine ve halkına ihtiyaç duyabilecekleri desteği vermeye hazır olduğumuzu beyan ediyoruz" denildi. Kazakistan, Türk Devletleri Teşkilatı'nın Azerbaycan, Türkiye, Kırgızistan ve Özbekistan'la birlikte 5 üyesi arasında yer alıyor.

Son dakika: Kazakistan’da anayasal düzen yeniden tesis edildi! Cumhurbaşkanı Tokayev uyarı yapılmadan ateş emri verdi

TÜM KOLLUK KUVVETLERİNE EMİR

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, ülkesindeki protestolar nedeniyle tüm kolluk kuvvetlerine "hazırlıklı olma" talimatı verdi.

Kazakistan’ı kimler karıştırdı?Kazakistan’ı kimler karıştırdı? KAZAKİSTAN'I KİMLER KARIŞTIRDI?
Tehlikeli provokasyon: Silah dağıttılar!Tehlikeli provokasyon: Silah dağıttılar! TEHLİKELİ PROVOKASYON: SİLAH DAĞITTILAR!

Başkan Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı ile görüştüBaşkan Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü BAŞKAN ERDOĞAN, KAZAKİSTAN CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ
Kazakistan’da neler oluyor? Olayların sebebi...Kazakistan’da neler oluyor? Olayların sebebi... KAZAKİSTAN'DA NELER OLUYOR? OLAYLARIN SEBEBİ...
Rusya ile kritik Kazakistan görüşmesiRusya ile kritik Kazakistan görüşmesi RUSYA İLE KRİTİK KAZAKİSTAN GÖRÜŞMESİ
Kazakistan’da Türk Devlet Teşkilatı’na karşı ayaklanma!Kazakistan’da Türk Devlet Teşkilatı’na karşı ayaklanma! KAZAKİSTAN'DA TÜRK DEVLET TEŞKİLATI'NA KARŞI AYAKLANMA!
KGAÖ Kazakistan’a asker gönderecekKGAÖ Kazakistan’a asker gönderecek KGAÖ KAZAKİSTAN'A ASKER GÖNDERECEK

İlker Aycı Kazakistan’dan Türkiye’ye döndüİlker Aycı Kazakistan’dan Türkiye’ye döndü İLKER AYCI KAZAKİSTAN'DAN TÜRKİYE'YE DÖNDÜ
THY’den Kazakistan kararıTHY’den Kazakistan kararı THY'DEN KAZAKİSTAN KARARI

Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Dijital platform Gain Medya’ya operasyon! 7 şirkete kayyum atandı | Gözaltılar var
Bilal Erdoğan’dan A Haber’e özel açıklamalar: Algı operasyonlarını tek tek çürüttü! Kastım siyasi değil milli duruş
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Şişme mont nasıl yıkanır? Topaklanma tarih oluyor: Montu anında eski formuna kavuşturuyor
  • Barajlarda güncel tablo: İstanbul, Ankara ve Bursa’da su seviyesi ne durumda?
  • Aralık ayı evde bakım maaşı sorgulama: e-Devlet’te ödeme durumu
  • Konut kredisi faiz oranları düştü, taksitler değişti! En avantajlı oranlar hangi bankada?
  • Polisler için yeni mesai sistemi: Çalışma saatleri değişecek mi?
  • AÖF sınav sonuçları 2025: Vize notları ne zaman ilan edilecek?
  • 16-19 Aralık BİM aktüel katalog: Yılbaşı dekoratif ürünleri ve kokina çiçeği geliyor
  • Yabancı dil tarih oluyor! Google Translate’ten şaşırtan yenilik: Anında çeviri
  • Epic Games ücretsiz oyunlar 2025 | Sızdırılan liste ortaya çıktı
  • Benzine indirim geldi: 16 Aralık güncel akaryakıt fiyatları belli oldu
  • Kuzeyden çifte soğuk dalgası: Güneşi gören aldanmasın! İstanbul'a kar uyarısı
  • Yeni grip varyantı H3N2 nedir, nasıl bulaşır? Influenza A tedavisi nedir?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS