Son dakika: Şanlıurfa'da arazi kavgası: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberine göre Şanlıurfa-Adıyaman karayolunda Remzi Kırsal Mahallesi'nde arazi yüzünden çıkan kavgada ilk belirlemelere göre 5 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı. Bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Son dakika: Şanlıurfa'da arazi kavgası: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Şanlıurfa'da akraba iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.



Alınan bilgiye göre, kırsal Remzi Mahallesi'nde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan sözlü tartışma, silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Şanlıurfa-Adıyaman kara yolunda devam eden silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi. Kavga nedeniyle kara yolu ulaşıma kapandı. Yaralılar ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.