Yalan siyasetinin hedefi Türkiye'yi parçalamak mı? A Haber canlı yayınında çarpıcı değerlendirmeler: Kemal Kılıçdaroğlu hazırlanmış bir projeyi uyguluyor
Zaman ayarlı yalanlar, sosyal medya üzerinden çarpıtmalar... Milli iradeye doğrultulan yeni silah sosyal medya mı? Cumhur İttifakı'na karşı karanlık operasyonların adresi neresi? Manipülatif medya'nın amacı ne? Esas amaç yeni bir kalkışma planı mı? Yalan terörüyle mücadele ne olmalı, neler yapılmalı? AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç ve Akademisyen Prof. Dr. Zakir Avşar, A Haber canlı yayınında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan dünkü grup toplantısında, "Dışarıdan ve içeriden birtakım sözler aldığı anlaşılan CHP, giderek daha pervasız, yıkıcı ve ahlaksız bir şekilde Türkiye'nin demokrasisine, ekonomisine, geleceğine kastediyor. bu yıkım siyasetinin adı yalan terörüdür" dedi. Peki yalan terörünün hedefi ne? Kimler tarafından yönlendiriliyor? AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç ve Akademisyen Prof. Dr. Zakir Avşar, A Haber canlı yayınında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
İşte o açıklamalardan satır başları;

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu: CHP'nin sadece bugün değil geçmişte de yalan siyaseti ile belli bir yol aldığını görüyoruz. Ama CHP 1960'larda yaptığı işte Adnan Menderes'e dönük yalan haberlerle 60 sonrası neler yaşandığını hep beraber Türk siyasi tarihi şahittir. Bugün bunların attığı yalanlarla ortaya koyduğu yalan haberlerle bir yere varılamayacağını artık Türkiye toplumu da biliyor.

"TÜRK TOPLUMUNU APTAL YERİNE KOYMAYA KALKTI"
Çünkü bunların geçmişinde yalan olduğu için yalanla bir yere varamayacaklarını gördük. Kılıçdaroğlu'nun Katar yalanını devam ettirmesi Türk toplumunu aptal yerine koymaya kalkışması çok çirkin bir davranıştır. Bu yalanlara asla bu millet inanmaz.





