aHaber
05 Temmuz 2022, Salı
  • CANLI YAYIN
  • MANŞET
  • CANLI YAYIN
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
      • Apara Radyo
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
      • Apara Radyo
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Gül Masalı Sevmek Zamanı İçimizdeki Ateş Yalnız Kurt Hakim Destan Kuruluş Osman Bir Zamanlar Çukurova Kardeşlerim Eski Diziler
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Televizyon Sağlık Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar Ramazan
      Galeri Cüneyt Arkın’ın yaşayamadığı tek hayali! Anlatırken gözleri dolmuş: Evlendiğim zaman... ABD polisi siyahi gence mermi yağdırdı! 5 polis şarjörlerini boşalttı Sevmek Zamanı’nın Kağan’ı İlhan Şen’in sevgilisi ortaya çıktı! Güzelliğiyle hayran bıraktı Caddebostan Sahili’ndeki “Perili Köşk” 449 milyon TL’den satışa çıkıyor Türk vatandaşı Danimarka’yı kana bulayan saldırı hakkında konuştu! Saldırgan görüntülendi Gebze’de boya fabrikasında yangın! Kullanılamaz hale geldi Trabzon’da akıntıya kapılan İsmail aranıyor! Ekiplerin uyarısını dinlememiş Muğla’da panik! Akdeniz zarganasını köpek balığı sandılar
      Namaz Vakitleri RSS Bize Ulaşın Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası
  • BİZE ULAŞIN
Namaz Vakitleri şehir ara
    Haberler Özel Haber Haberleri Erken seçim çağrıları ve son provokasyonlar ne anlama geliyor? "Proje İttifak"ın gizli ajandası ne?

    Erken seçim çağrıları ve son provokasyonlar ne anlama geliyor? "Proje İttifak"ın gizli ajandası ne?

    ÖZEL HABER ahaber.com.tr
    Giriş Tarihi: 29.05.2021 Güncelleme Tarihi: 29.05.2021
    ABONE OL
    Erken seçim çağrıları ve son provokasyonlar ne anlama geliyor? Proje İttifakın gizli ajandası ne?

    Türkiye’ye yönelik olarak son zamanlarda planlı saldırılar başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Netanyahu benzetmesi ve Rize ziyareti olay oldu. Eski AA muhabiri Musab Turan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan kamikaze saldırısı yaptı. Suç örgütü lideri Peker’in kasetleri üzerinden siyasi operasyonlara kalkıştılar bunlar püskürtülünce ekonomi yeniden hedefe kondu. Peki muhalefette "siyasi proje" ne? Erken seçim adı altında nasıl manipülasyon yapılıyor? Sistematik saldırıların nedeni ne? Algılar üzerinden "siyasi kaos" mu planlanıyor? Türkiye'nin bağımsız siyaset anlayışı neden hedefte? Muhalefet seçim çağrısı üzerinden ekonomiyi mi hedef alıyor? Türkiye'yi Suriye'ye mi çevirmek istiyorlar? Darbe imaları ve son provakasyonların perde arkasında ne var? Gelişmeleri A Haber canlı yayınlarına bağlanan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Türkmedya Ankara temsilcisi Melik Yiğitel değerlendirdi.

    Sesli dinlemek için tıklayınız.

    AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un sözleri:

    "Erken seçim çağrılarının hedefleri aslında çok açık. AK Parti'nin 20 yılda kurduğu bir istikrar ortamı var.

    Hem içeride hem dışarıda Türkiye'ye karşı kurulan tuzakların bozulduğu bir ortamı yaşıyoruz. Son zamanda Karabağ'dan Libya'ya atılan adımlar ve Filistin duruşumuz çok önemli.

    2 yıldır süren pandemi döneminde başarılı yönetimi gördükçe Türkiye'yi nasıl çökertiriz hesapları yapılıyor. İftira ve algı operasyonlarıyla erken seçim çağrıları yapıyorlar. Kendilerine siyasi alan açmaya çalışıyorlar.

    Biz seçimleri zamanında yapacağız. Eğer ki bugün seçime gidecek olsak muhalefet alacağı oyu gayet iyi biliyor. İktidar olamayacaklarını gayet iyi biliyorlar. 15 Temmuz'da oluşan birlik ve beraberlik ortamını bozmaya ve surda bir gedik açmaya çalışıyorlar.

    Bunlar 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin isterse ülke batsın' diyorlar ülke hiç umurlarında değil. Biz içeriden ve dışarından yapılan saldırılara karşı alışkınız. Biz bunların ne yapacağını gayet iyi biliyoruz ve bunlara nasıl cevap vereceğimizi gayet iyi öğrendik."

    Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın açıklamaları:

    "Türkiye ne zaman bir gelişim ivmesi yakalasa dışarıdan bir saldırı geliyor, burada dikkat edilmesi gereken şey dışardakilerle beraber içerideki yandaşları da harekete geçiyor. Son zamanlarda bunu net şekilde görüyoruz.

    Deniz Baykal'ın kasetini sümenaltı eden cumhuriyet savcısı CHP'yi şu anda canhıraş bir şekilde savunuyor. Bu ismi önümüzdeki dönemde milletvekili yapacaklar. Bu isim kasetin ortaya çıkmaması için uzun zaman mücadele etti.

    Muhalefet kaotik bir ortam yaratmaya çalışıyor. Hepsi birden Türkiye'ye saldırmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunlara karşı mücadele ediyor. Onun gibi bir ismi onun alt liginde yer alan isimlerle karşılaştırmak züldür. Onların yalanları hakikati kapatmak için.

    ABD, Suriye'de PKK'ya 552 milyon dolar bütçe ayırıyor. Biz bunu görmeyecek miyiz? Bizi Suriye'ye çevirmek istiyorlar. Bunları söylemezsek bizim insanımız Yunanistan'ın kırmızı ışıklarında para mı dilenecek? Domuz etli menülerinde Kızılhaç çadırlarında yemek mi arayacak? Bunların hepsi birlikte hareket ediyorlar. Bunların hedefi Erdoğan ve Türkiye. Kasetlerle istediklerini alamayanlar tatil günü dolara sarmaya başladılar. Türkiye'yi ekonomik anlamada sıkıntıya sokamaya çalışıyorlar. 1 yıldır bunun hesabını yapıyorlar.

    Sayın Berat Albayrak'ı hedef alan saldırıları hepimiz gördük. Onları rahatsız eden bir Maliye Bakanı'nın nasıl saldırı altında kaldığını görmeyen duymayan kalmadı. Biz kendi değerlerimize ve siyasetçilerimize sahip çıkmazsak onların algılarına kurban oluruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu izin vermiyor ve kurulan tuzakları bozuyor."

    Türkmedya Ankara temsilcisi Melik Yiğitel'in öne çıkan ifadeleri:

    "Muhalefete ve CHP'ye yakın medya gayri ahlaki ve vicdani bir yol izliyor. Yaptıkları her türlü tetikçiliği muhalif gazetecilik adı altında yapıyorlar. İktidarın yaptıklarını, doğrularını ve yanlışlarını söyleyenleri ise "yandaş" ilan ediyorlar. Ama artık bunlar sökmüyor.

    Bir suç örgütü liderinin söylediklerini kabul edip bunlarla ilgili haber yapıp derin ilişkiler ve mafya devleti gibi manşetler atmaları ve bazı siyasilerin buna göre pozisyon almaları gerçekten fecaat. AK Parti 2002 yılından beri böyle saldırılarla karşı karşıya. Bu saldırıların millet nezdinde karşılığı olmaz."

    A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
    Erken seçim ısrarının perde arkası! ERKEN SEÇİM ISRARININ PERDE ARKASI!
    Kılıçdaroğlu’nun seçim hesabı! KILIÇDAROĞLU'NUN SEÇİM HESABI!
    Flaş sözler: Erken seçimi çok isteyen PKK’dır FLAŞ SÖZLER: ERKEN SEÇİMİ ÇOK İSTEYEN PKK'DIR

    GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
    • A A
    DİĞER
    ahaber.com.tr
    • VİDEO
    • CANLI YAYIN
    • PROGRAMLAR
      • Düşünce Atlası
      • Yaz Boz
      • Kadraj
      • Toplumsal Hafıza
      • Canan Barlas ile Gündem
      • Arka Plan
      • Memleket Meselesi
      • Seyahatname
      • Belgesel Kuşağı
      • Diplomasi
      • Söz Teması
      • Medya Dünyası
      • İş'in sırrı
      • Dijital Çağ
      • Z Raporu
      • 1.Sayfa
    • Üye Girişi
    • Üye Ol
    • A HABER ÖZEL
    • GÜNDEM
    • EKONOMİ
    • SON DAKİKA
    • YAŞAM
    • DÜNYA
    • SPOR
    • MAGAZİN
    • TEKNOLOJİ
    • OTOMOBİL
    • DİN
    • TARİH
    • SAĞLIK
    • YAZARLAR
    • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
    • GALERİ
      • En Yeniler
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Ekonomi
      • Magazin
      • Spor
      • Otomobil
      • Teknoloji
    • RSS
    • BİZE ULAŞIN
    • KÜNYE
    • VERİ POLİTİKASI
    • KARİYER
    • FREKANSLAR
    • ARŞİV
    • YAYIN AKIŞI
    • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
    Daha Fazla Gör
    • Son dakika video izle
    • Son dakika haberleri
    • A Haber analiz
    • Gündem haberleri
    • Ekonomi haberleri
    • Otomobil haberleri
    • Namaz vakitleri
    • Hava durumu
    • İstanbul Yol durumu
    • Atv canlı yayın izle
    • Spor haberleri
    • Foto galeri
    • Son dakika emekli haberleri
    • Teknoloji haberleri
    • A Haber programlar
    • Sabah – Takvim yazarları oku
    • Kuruluş Osman izle
    • Gazete manşetleri
    • Instagram dondurma
    • Kurban Bayramı ne zaman, ayın kaçında? Bayram tatili kaç gün, 9 gün mü?
    • ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? Özel Güvenlik Görevlisi 98. dönem sınav sonuçları açıklandı mı?
    • AUZEF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF bütünleme sonuçları açıklandı mı, belli oldu mu?
    • DSİ personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak? DSİ personel alımı başvuru şartları açıklandı mı?
    • 2022 Dünya Kupası ne zaman başlayacak? Dünya Kupası hangi ayda başlayacak?
    • Steam yaz indirimleri ne zaman bitecek, bitti mi? Steam yaz indirimleri ne kadar sürecek?
    • TOKİ'den 100.000 konut müjdesi! Açıklama geldi, tarih belli oldu! TOKİ 100 bin konut hangi illere yapılacak? Başvurular ise...
    • YKS sonuç tarihi açıklandı! YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? ÖSYM ile YKS sonuç tarihi açıklandı mı?
    • Aile Destek Programı ne zaman sonuçlanır? Aile Destek Programı başvuruları bitti mi, devam ediyor mu?
    • Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, kaçıncı hafta? FB GS maçı hangi tarihte oynanacak?
    • Derbi maçları ne zaman, kaçıncı hafta? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor derbi maçları kaçıncı hafta? Süper Lig 2022-2023 derbi haftaları...
    • %42.35 zam baştan sona hesaplandı! 2550, 2600, 2750, 2800, 3,250 TL emekli maaşı alan ne kadar maaş alacak? SSK, Bağkur, 4C emekli...
    • ahaber.com.tr
    • iPhone iPhone
    • Android Android
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • Flipboard Flipboard
    • Youtube
    • RSS
    ANA SAYFA