Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Emperyalist tetikçilere ‘Yeter artık söz milletindir’ demek için sabırsızlanıyoruz
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Başkan Erdoğan, "İstikbalimizin teminatı bu gençlik 14 Mayıs'ta bu sandıkları patlatacak." dedi. Denizli'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdoğan, "Türkiye’nin şahlanışını kimse engelleyemez" ifadelerine yer verdi. 6'lı masayı oluşturan muhalefeti eleştiren Başkan Erdoğan, salonda açılan pankartı işaret ederek, “Şu kızımıza bakın ne güzel yazmış 'Paradan 6 sıfırı attık, masadan da atacağız' diye, maşallah maşallah! Bunlar adaylık için yakında sandalye kapmaca da oynar. Rabbim gayretinizi ziyade etsin. Allah sizlerden razı olsun.” açıklamasını yaptı. Diğer yandan “Ekonomik adımlarımıza karşı ipe un serme politikanızdan vazgeçin” diyen Başkan Erdoğan, “Aziz milletimiz de oynanan oyunu görüyor ve 14 Mayıs'ta bu emeryalist tetikçilere yeter demek için sabırsızlanıyor.” şeklinde konuştu.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda hitap etti ve 6'lı masayı eleştirerek 2023 seçimlerine yönelik kritik mesajlar verdi.

Konuşmasına, kendisini dinleyenleri selamlayarak başlayan Başkan Erdoğan, gençlerin 14 Mayıs'ta "sandıkları patlatacağını" söyledi.
Salonda bulunan "Paradan 6 sıfır attık. Masadan da atacağız" pankartını okuyan Başkan Erdoğan, "Maşallah bu ne zeka... Dört dörtlük. Aynen öyle. Bizim atmamıza gerek yok zaten. Biz, 6 sıfırları atmaya alıştık. Onları da alıştırdık." ifadelerini kullandı.
6'LI MASAYA ELEŞTİRİ: "BUNLAR ADAYLIK İÇİN YAKINDA SANDALYE KAPMACA DA OYNAR"
Başkan Erdoğan, "Seni deli gibi sevmek gençlerin ruhunda var", "Bunlar, adaylık için yakında sandalye kapmaca da oynar." pankartlarını da okudu.
Ticaretin, turizmin, tarımın, hepsinden önemlisi vefanın şehri Denizli'de bulunmaktan, hasret gidermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bugün Denizli yine muhteşemdi. Gittiğimiz her yerde Denizli'nin güzel insanlarının sevgisine bizzat şahit olduk. Toplu açılış törenimizi yaptığımız 29 Ekim Bulvarı'nı hıncahınç dolduran vatandaşlarımızın coşkusu ise gerçekten görülmeye değerdi. Ardından Deniz Tekstil'de kadınlarımızla yaptığımız buluşma bir başkaydı, çok güzeldi. Deniz Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Hanım'ın orada gösterdiği ev sahipliği her şeye değerdi. Partim adına kendisine, babasına özellikle çok teşekkür ediyorum. Şimdi de burada AK Parti'nin Denizli'deki uç beyleri, akıncıları olan teşkilat mensuplarımızla coşkulu bir iklimde beraberiz. Tabii bu eserin ortaya koyanı olarak Belediye Başkanımız Osman kardeşimi kutluyorum, tebrik ediyorum."
"TÜRKİYE'NİN ŞAHLANIŞINI KİMSE ENGELLEYEMEZ"
Salondakilerin "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını seslendirmesi üzerine Başkan Erdoğan, "Bir siyasetçi için 7'den 70'e milletinin teveccühüne mazhar olmak, açık söylüyorum dünyadaki en büyük şeref payesidir. Denizlili kardeşlerimizin hayır duasını almanın yerini hiçbir şey tutamaz. Denizli bu şekilde bize sahip çıktıkça, önümüzü kimse kesemez. Denizli'nin duası, desteği bizimle olduğu müddetçe bizi kimse yıldıramaz. Denizli bizim yanımızda dağ gibi durdukça, Allah'ın izniyle Türkiye'nin şahlanışını kimse engelleyemez." karşılığını verdi.




















