Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e yeni gönderme: "Dilimizde tüy bitti" Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a veto sonrası çoklu aday sinyali
Millet İttifakı içinde yaşanan adaylık krizi her geçen gün büyürken Kılıçdaroğlu ve Akşener restleşmesinde de karşılıklı açıklamalar sürüyor. İmamoğlu ile birlikte Kılıçdaroğlu'na "Saraçhane Operasyonu" çeken Akşener Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede "kazanacak aday" vurgusunu sürdürdü. Kılıçdaroğlu ise bugün İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a bir kez daha kapıyı kapatırken "Dilimizde tüy bitti. İki belediye başkanımız görevlerinin başında ve çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.
Millet İttifakı'nda yaşanan adaylık krizi tüm hızıyla sürerken Kılıçdaroğlu ile Akşener arasındaki gerilim de her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor.

"SARAÇHANE OPERASYONU"
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile İBB Başkanı İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na düzenlediği "Saraçhane Operasyonu" sonrasında iki lider apar topar Ahlatlıbel'de bir toplantı kararı aldı.

ADAYIM VURGUSU
Görüşmede Kılıçdaroğlu yine adaylığına yönelik vurgu yaparken, Akşener ise "kazanacak aday" cümlesinde ısrarcı oldu.









