Uzmanlar uyardı! Eriği tuzlayarak yerseniz...

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden olan erik, yüksek vitamin içermesiyle sağlık kaynağıdır. Eriğin tuzla tüketilmesi de en yaygın tüketimlerinden olmakla birlikte uzmanlardan bu konuda önenmli bir uyarı geldi. Uzmanlar yeşil eriği tuzla tüketmenin zararlı olduğunu açıkladı. Peki yeşil eriği tuzla tüketmenin zararı nedir? İşte cevabı...

Erik, yüksek vitamin içeriği ile sağlık kaynağıdır. A, B1, B2, B3, B6, C, E vitamini ve potasyum ve magnezyum içerir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.