Mutfakta işinize yarayacak pratik çözümler

Piştikten sonra sertleşen etler
Etiniz pişirmeden önce çok lezzetli görünüp pişirdikten sonra çiğnenemeyecek kadar sert kalmış olabilir. Bu durumu gidermek için meyve, kola veya limon kullanabilirsiniz.
Meyve kullanacaksanız etin etrafını pişirirken meyvelerle kaplayıp öyle pişirin. Limon kullanırken, pişirmeden yarım saat önce limon suyuyla marine etmek etinizi çok daha yumuşak yapacaktır.
Ayrıca kola da et yumuşatıcı olarak kullanılabilir. Eti kızartmadan önce kolanın içine 10 dakika batırın. Sonra eti çıkarıp kurumaya bırakın ve az yağ ile yüksek ateşte karıştırarak pişirin. Bu yöntem özellikle kalın olan etler için çok uygundur.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.