İçecek kutusundan gelen sesleri duydu! Penseyle açıp böyle kurtardı
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde esnaflık yapan Davut Açar, iş yerinin karşısında yoldan gelen tıkırtı sesini duyunca harekete geçti. İçecek kutusunu penseyle açıp sıkışan kertenkeleyi böyle kurtardı.
İlçede esnaflık yapan Davut Açar, iş yerinin karşısında bir kertenkelenin içecek kutusuna sıkıştığını fark etti. Açar, sırt kısmından kutunun ağzında sıkışan kertenkeleyi kurtarmaya çalıştı.
Eliyle kertenkeleyi çıkartamayan Açar, penseyle kutuyu kesti. Sıkıştığı yerden kurtulan kertenkele doğaya bırakıldı.
"İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM"
Hayvanları çok sevdiğini belirten Açar, "İş yerimin karşısında yolda tıkırtı sesi duyunca bakmaya gittim. Boş enerji içeceği kutusunun içine kertenkele sıkıştığını görünce yardım etmek istedim. Kertenkele sırt kısmında sıkışmış başı içerdeydi. Çıkmak için çırpınıyordu. Ben de iş yerimden aldığım penseyle kutuyu keserek kertenkeleyi kurtardım ve doğaya geri bıraktım. İnsanlık görevimi yaptım" dedi.
KOLA KUTUSU AÇMA HALKASIYLA BAKIN NE YAPTI?
Kola kutusu açma halkasını muhtemelen çöpe atıyorsunuz; ama atmayıp biriktirdiğinizde bakın neye dönüşüyor?
Yüzlerce halka bir araya geliyor önce...