Dolaplar kış için yiyeceklerle doldu! Dondurucuda bu besinler zehre dönüşüyor! Sürekli yapılan bu yanlış ölüme götürüyor
Yaz mevsiminin bitmesi ile bazı sebze ve meyveleri kış aylarında sağlıklı bir şekilde tüketebilmek için dondurup buzluğa atarız. Ancak yiyecekleri sadece dondurmakla iş bitmiyor. Dondurucuya atılan gıdaların sağlıklı bir şekilde tüketilmesi için doğru şekilde çözdürmek oldukça önemli. Gereken yapılmadığında bazı besinler bakteri yuvasına dönüşüp hem sağlığımızı riske atar hem de tadı zehir gibi olur… Peki bu besinler neler? Dondurucuya atılan besinler nasıl çözdürülmeli? Püf noktaları neler? İşte ayrıntılar…
- Giriş Tarihi: 13:10 | 22.09.2022
- Güncelleme Tarihi: 15:49 | 22.09.2022
Yazın bitimine yaklaşırken birtakım sebzeleri kış aylarında tüketmek için dondurucuda saklarız. Ancak her ürünü dondurucuda sakladığınız tadı eskisi gibi kalmaz. Hatta bir takım besinler bakteri yuvasına dönüşerek tadı çok kötü bir hale gelir ve sağlığınızı ciddi bir riske sokar. İşte o besinler ve dondurucuda meyve ve sebze saklamanın püf noktaları…