Dolaplar kış için yiyeceklerle doldu! Dondurucuda bu besinler zehre dönüşüyor! Sürekli yapılan bu yanlış ölüme götürüyor

Yaz mevsiminin bitmesi ile bazı sebze ve meyveleri kış aylarında sağlıklı bir şekilde tüketebilmek için dondurup buzluğa atarız. Ancak yiyecekleri sadece dondurmakla iş bitmiyor. Dondurucuya atılan gıdaların sağlıklı bir şekilde tüketilmesi için doğru şekilde çözdürmek oldukça önemli. Gereken yapılmadığında bazı besinler bakteri yuvasına dönüşüp hem sağlığımızı riske atar hem de tadı zehir gibi olur… Peki bu besinler neler? Dondurucuya atılan besinler nasıl çözdürülmeli? Püf noktaları neler? İşte ayrıntılar…

Yazın bitimine yaklaşırken birtakım sebzeleri kış aylarında tüketmek için dondurucuda saklarız. Ancak her ürünü dondurucuda sakladığınız tadı eskisi gibi kalmaz. Hatta bir takım besinler bakteri yuvasına dönüşerek tadı çok kötü bir hale gelir ve sağlığınızı ciddi bir riske sokar. İşte o besinler ve dondurucuda meyve ve sebze saklamanın püf noktaları…

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.