Antalya'da üretilen kekik kokulu karpuza yoğun ilgi
Antalya'da karpuz fidanlarının dibine dağdan toplayıp kaynattığı kekiklerin suyunu veren üretici, kekik kokulu karpuz üretti. Üretici İrfan Ateş, karpuza yaptıkları bu müdahalenin ardından satışlarda artış yaşandığını, bazı müşterilerin ise bizzat gelerek dalından karpuzunu alıp götürdüğünü söyledi.
- Giriş Tarihi: 09:55 | 02.06.2020
- Güncelleme Tarihi: 11:02 | 02.06.2020
Antalya Güzeloluk'ta bir üretici, karpuz fidanlarının dibine, dağdan toplayıp kaynattığı kekiklerin suyunu verdi.
Bugünlerde karpuz hasatına başlayan üretici İrfan Ateş ve oğlu Uğur Ateş, sosyal medyada "Kekik Kokulu Karpuz" paylaşımı yapınca siparişler patladı.