Ahtapotun turşusunu kurdu!
Antalya'da restoran işleten 58 yaşındaki Mustafa Hazar, çam kozalağı, çıra, yumurta, balık ve ahtapot başta olmak üzere 226 çeşit turşu kurdu. Rusların ahtapot turşusunun müdavimi olduğunu belirten Hazar, "Ruslar, bu turşuya bayılıyor. 10 litresini 200 TL'ye alıyor" dedi.
- Giriş Tarihi: 12:06 | 15.10.2017
- Güncelleme Tarihi: 12:07 | 15.10.2017
Muratpaşa İlçesi Lara bölgesinde 27 yıldır restoran işleten Hazar, 226 farklı ürünün turşusunu kurdu. Hemen hemen tüm meyvelerin yanı sıra çam kozalağı, çıra, bıldırcın ve tavuk yumurtası, balık, yer elması, şeker pancarı, fındık ve ahtapottan da turşu kuran Hazar, restoranının büyük bir yerini turşulara ayırdı. Hazar'ın en çok dikkat çeken turşu çeşitleri ahtapot, balık ve yumurta olurken, 10 litrelik ahtapot turşusu, 200 TL'den alıcı buldu.