2 milyon lira harcadı! Tüm Türkiye'ye dağıtıyor
Bursa'da 40 yıl önce küçük bir pastane açarak faaliyetine başlayan Şerif Aydın, 2009'da bu işi bırakıp kurduğu fabrikada çoğu kadınlardan oluşan çalışanlarıyla marketler için höşmerim, kazandibi, tavukgöğsü, sütlaç, supangle, profiterol, muhallebi üretiyor. Firmanın sahibi Aydın, "Bazen bazı tatlıları yapacağım zaman geceleri uyuyamıyorum. Rüyamda tatlıları yapıyorum çünkü bu iş içinden gelmesi lazım. İçinden geliyorsa insanın başaramayacağı hiçbir şey yok" ifadelerini kullandı.
- Giriş Tarihi: 22:21 | 21.04.2021
- Güncelleme Tarihi: 22:21 | 21.04.2021
Bursa'da 40 yıl önce küçük bir pastane açarak mesleğe başlayan girişimcinin kurduğu fabrikada üretilen ambalajlı sütlü tatlılar yurdun dört bir yanından talep görüyor.