Son dakika: Ermenistan'da sular durulmuyor! Protestocular Başbakanlık binasını kuşattı...
Son dakika haberleri... Ermenistan'da, Azerbaycan karşısında alınan yenilginin ardından sular bir türlü durulmuyor. İnsan içine çıkamaz hale gelen Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, halk tarafından gittiği her yerde tepkiyle karşılanmaya devam ediyor. Daha önce ziyarete gittiği kiliseden kovulan Paşinyan bu sefer de Başbakanlık binasını kuşatan protestocuların hışmıyla karşı karşıya kaldı. Protestocular Paşinyan'ın aracına saldırdı, güvenlik güçleri olayları güçlükle yatıştırdı.
Başkent Erivan'da, Paşinyan karşıtı protestocular, Bakanlar Kurulu'nun çalışmasını engellemek amacıyla Başbakanlık binasının etrafını sardı.
Güvenlik güçleri, Başbakanlık binası başta olmak üzere şehirde bulunan diğer kamu kurum ve kuruluşlarının çevresinde önlemler aldı.

Paşinyan'ın aracı göstericiler tarafından saldırıya uğradı, o anlar kameralara yansıdı.
Başbakanlık binası önünde bakanların binaya giriş ve çıkışlarını engellemek isteyen protestocular ile güvenlik güçleri arasında sık sık arbede yaşandı.

Bina çıkışının önündeki yolu kapatan göstericiler, resmi araçların geçişini engellemeye çalıştı.
Resmi bir araç polisin arasından geçerek, protestocuların üzerine doğru ilerledi.








