A HABER GALERİ
Son dakika | Ermenistan'da ortalık karıştı! Silahlar şemsiyenin içine saklandı
Son dakika haberi: Azerbaycan-Ermenistan sınırı bir kez daha resmen değişti, güneydeki Kafan çevresindeki yaylalar ve köyler Cuma akşam üstü saat 17.00 itibariyle işgalciler tarafından boşaltıldı. Bugün ise Ermenistan'ın başkenti Erivan'dan gelen görüntüler dünyayı şaşkına çevirdi.
Giriş Tarihi: 19.12.2020
15:57
Dağlık Karabağ'da bir dönüm noktası daha gerçekleşti, işgalci Ermenistan güçleri Kafan'daki 13 köyden binaları ateşe vererek çekildi.
Büyük bir öfke patlamasına yol açan değişikliğin ardından yeni açılan sınıra Rus birlikleri konuşlandırıldı.
Bugün Erivan'da gerçekleşen yürüyüşte istifa baskılarına direnen Başbakan Paşinyan ilk kez halkın önüne çıktı, uluslararası haber ajansları peş peşe fotoğrafları servis etti
Paşinyan'ın anıta yürüdüğü sırada yaşanan arbede, organizasyonu canlı yayınlayan yerel medya tarafından ekranlara getirdi.