Kırklareli'nde oyuncak fabrikasında yangın
Kırklareli'nde bir oyuncak fabrikasında yangın çıktı. Sabah saatlerinde başlayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı.
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde oyuncak fabrikasında bilimeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, AFAD, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.
(Foto: AA)
Alevlerin fabrikanın üretim ve idari alanına da sıçraması üzerine bölgeye çevre illerden ve İstanbul'dan çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.
(Foto: AA)
Fabrikanın bazı bölümlerinde çatı çökmeleri yaşanırken, içerideki akülerin de zaman zaman patladığı gözlendi. Kırklareli Valisi Uğur Turan ve Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Kırklareli Valisi Uğur Turan da fabrikada söndürme çalışmalarını takip ediyor. Kırklareli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Lüleburgaz ilçesinde faaliyet gösteren oyuncak fabrikasında çıkan yangına tüm ekiplerimiz anında müdahale etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, arazöz, TOMA, su tankeri, AFAD, UMKE, Kızılay, sağlık, emniyet, jandarma, özel idare, orman işletme, ilçe ve ilçe belediye ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre yaralı ve can kaybının olmadığı, maddi hasara yol açan ve devam eden yangına tüm ekiplerimiz ile çevre illerden gelen ekiplerin müdahalesi Valimiz Sayın Uğur Turan'ın koordinesinde devam ediyor" ifadelerine yer verildi.
KONTROL ALTINA ALINDI
Sabah saatlerinde başlayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı.


