FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi

İstanbul’da ailesiyle yaşamını sürdüren madde bağımlısı Uğur Biroğlu, annesi Şükran Biroğlu ve ağabeyi Mesut Biroğlu’nu bıçaklayarak öldürmüştü. Uğur Biroğlu “Neden öldürdün” sorusuna “Akla mantığa uymayan şeyler yaşadım. Klozetin içerisinde yarı kullanılmış uyuşturucu maddeler gördüm. Ben içmedim. Kimin içtiğini annemin yandaşlarına soracaksınız” diye cevap verdi. Şükran Biroğlu FOX’ta yayınlanan Zuhal Topal ile Sofrada yemek programında birinci olmuştu.

Ailesiyle yaşayan Uğur Biroğlu, annesi Şükran Biroğlu ve ağabeyi Mesut Biroğlu'nu koli bandıyla bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Uğur Biroğlu, daha sonra polisi arayarak teslim oldu.

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi - 1

Eyüpsultan'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde oturan Uğur Biroğlu, dün 06.30 sıralarında kardeşi ile annesi uyuduğu sırada odalarına gitti.

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi - 2

İddiaya göre ağabeyi Mesut Biroğlu'yu (50) darp ederek salona getiren Uğur Biroğlu, ağabeyinin ağzını ve kollarını kalorifere koli bandı ile bağladı.

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi - 3

Belinden rahatsız olan annesi Şükran Biroğlu'nu (70) ise yine evin salonuna getirerek ağzını ve ellerini bağladı. Uğur Biroğlu, iddiaya göre bağladığı ağabeyi ve annesini bıçaklamaya başladı.

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi - 4

Olay sonrası Uğur Biroğlu polisi arayarak, "Annemi ve kardeşimi bıçakladım" dedi. Uğur Birol, gözaltına alındı.

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi - 5

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri 3 saatlik inceleme yaptı.

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi - 6

'UYUŞTURUCU GÖRDÜM'

Eyüpsultan İlçe Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan Uğur Biroğlu, daha sonra Gayrettepe'de bulunan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi - 7

Biroğlu, gazetecilerin "Anneni ve ağabeyini neden öldürdün?" sorusuna, "Akla mantığa uymayan şeyler yaşadım.

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi - 8

Klozetinin içerisinde yarı kullanılmış uyuşturucu maddeler gördüm. Ben içmedim. Kimin içtiğini annemin yandaşlarına soracaksınız" diye cevap verdi.

FOX’taki yarışmada birinci olmuştu! Anne ve abini 'Neden öldürdün?' sorusuna yanıt verdi - 9

Vahşetin yaşandığı olay yerinden çekilen bir kare

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin