“İttifak bitti” sinyali veren Meral Akşener’den Kılıçdaroğlu'na sert sözler: 'Önce şahsım, önce ben' diyenlerle uğraştık
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'daki 'Büyük Buluşması'nda Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Meral Akşener, "Sadece iktidar mensuplarına karşı değil bu seçimin kaybedilmesine çalışanlarla da mücadele ettik. Meselemiz Türkiye olduğu için nefislerimizi kör odalara hapsettik. Ne yazık ki önce şahsım önce ben diyenlerle uğraştık" dedi. Akşener, "Yerel seçimlerde İYİ Parti olarak kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız." ifadelerini kullandı. Peki Meral Akşener’in açıklamaları ne anlama geliyor? HDP ve Zafer Partisi destekli 6’lı koalisyon bitti mi? Gelişmeleri A Haber canlı yayınına katılan Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile gazeteci Ceyhun Bozkurt değerlendirdi.
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Büyük Taarruz'un başlangıç noktası Afyonkarahisar'da partisinin buluşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu ve ortağı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Meral Akşener, "Koltuktan başka bir şey düşünmediler. Yerel seçimlerde İYİ Parti olarak kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız." diye konuştu.

CHP'nin yaptığı gibi Atatürk istismarı yapan Meral Akşener, "Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonundaki cesametle, Türkiye'nin, millî yükselişini, hep beraber, gerçekleştirmeye davet ediyorum! Yiğit kardeşlerim, cesur dava arkadaşlarım! Büyük bir cihangirin dediği gibi: Ya bir yol bulacağız, ya da bir yol açacağız. Ya doğru rüzgârı yakalayacağız, Ya da biz, o rüzgarın ta kendisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Peki Meral Akşener'in açıklamaları ne anlama geliyor? HDP ve Zafer Partisi destekli 6'lı koalisyon bitti mi? Meral Akşener'e ortaklarının cevabı ne olacak? Kılıçdaroğlu şimdi ne yapacak? Yerel seçimlere ittifak olmadan mı girecekler? Gelişmeleri A Haber canlı yayınına katılan Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile gazeteci Ceyhun Bozkurt değerlendirdi.








