HDP’li Semra Güzel’in sevgilisi çıkan teröristin şehit ettiği askerin ailesi konuştu
HDP milletvekili Semra Güzel'le fotoğrafları ortaya çıkan PKK'lı teröristin 2 askerin şehit düştüğü saldırının faillerinden olduğu belirlendi. Saldırıda şehit olan kahraman askerlerden biri de jandarma er Mücahit Şimşek'ti. Şehidin babası, A Haber'e konuştu, HDP’li vekilin en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.
Evladını hayatının baharında toprağa veren şehit babası, HDP'li Semra Güzel'den hesap sorulması gerektiğini vurguladı. Şehit babası, "Bir Mücahit gittiyse bin Mücahit geldi. Bunu hiçbir zaman unutmasınlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan özellikle istiyorum. Bir an önce kanunlarını çıkarsınlar, idam edilmesini istiyorum." dedi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in 2017 öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile ortaya çıkan fotoğrafları infiale neden oldu. Savcılık hemen harekete geçerek HDP'li vekilin dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırladı.

Ortaya çıkan o karelerin ardından terörist Volkan Bora ile ilgili önemli bilgilere de ulaşıldı. PKK''lı teröristin 2015 ve 2016 yıllarında 2 asker ile 1 güvenlik korucusunun şehit edildiği saldırının faillerinden olduğu tespit edildi.





