A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
15 Aralık 2025, Pazartesi
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri İnternet sitelerinde çerezler ne işe yarıyor? Kabul etmeli miyiz? Milyoner’de 500 bin TL’lik sorunun kilidini açtı! Aldığı riskle geceye damga vurdu Ela Rümeysa Cebeci’nin Cem Yılmaz’a attığı mesajlar ortaya çıktı Küreselcilik defteri kapanıyor mu? Trump’ın ABD’sinde yeni dönem BOZOK ve KAYI-30’dan güç gösterisi: Türkiye SİHA ve mühimmat çeşitliliğinde dünya lideri Napoli topraklarında doğdu dünyaya yayıldı! İtalya’nın sembolü: Pizza Sokak ortasında kanlı dehşet! Neden eşime baktın? dedi canice öldürüldü! Steam kış indirimleri ne zaman başlıyor? İşte başlangıç ve bitiş tarihi
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Namaz Vakitleri şehir ara
    Haberler Canlı Anlatım Gündem Haberleri

    Kurtuluş ateşi 106 yıl önce yandı! 19 Mayıs 81 ilde kutlanıyor! TCG Anadolu'dan Bandırma Vapuru'na saygı duruşu

    CANLI ANLATIM GÜNDEM
    ahaber.com.tr Haber Merkezi
    Giriş: 19.05.2025 08:08 Güncelleme: 20.05.2025 01:50
    Kurtuluş ateşi 106 yıl önce yandı

    19 Mayıs 1919'da başlayan Kurtuluş Mücadelesi'nin 106. yıl dönümünde Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 81 ilde coşkuyla kutlama yapılacak. Başkan Erdoğan, 19 Mayıs kapsamında gençler ve sporcularla bir araya gelecek. 106 yıl önce kurtuluşun meşalesini yakan Mustafa Kemal Atatürk'ü Samsun'a taşıyan Bandırma Vapuru'na saygı duruşu olarak 17 Mayıs'ta İstanbul'dan yola çıkan TCG Anadolu Gemisi'ni Samsun'da karşılayacak. Başkan Erdoğan da 19 Mayıs yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gabar'da düzenlenen 19 Mayıs yürüyüşüne ise TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Bakan Alparslan Bayraktar'la beraber on binlerce kişi katıldı.

    Türkiye Cumhuriyet'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Milli Mücadele'yi başlatmak için Samsun'a ilk adımını atmasının üzerinden 106 yıl geçti.

    AHaber CANLI YAYIN

    TÜM YURTTA KUTLANIYOR
    Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın öncülüğünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası, 81 ilde coşkuyla kutlanıyor.

    İşte 19 Mayıs kutlamalarında dakika dakika yaşananlar...

    CANLI ANLATIM
    23:47 19 Mayıs 2025

    SOLOTÜRK SAMSUN SEMALARINDA

    Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da gösteri uçuşu yaptı.

    Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 106. yılı kentte coşkuyla kutlanıyor.

    Türk Yıldızları ile SOLOTÜRK, Samsun semalarında bir saate yakın gösteri sundu.

    Türk Yıldızları Basın Halkla İlişkiler Biriminden alınan bilgiye göre, Türk Yıldızları Akrobasi Timi, gökyüzüne 18 kilometre uzunluğunda ve 12 kilometre genişliğinde dev Türk bayrağı çizdi. 216 milyon metrekarelik alanıyla bu bayrak, "dünyanın en büyük gökyüzü bayrağı" oldu.

    Türk Yıldızları Basın Halkla İlişkiler Subayı ve Gösteri Anlatıcısı Üsteğmen Fatih Sağlam izleyicilere, gösteri kapsamında çizilen ay-yıldızlı bayrağın yıldızının büyüklüğünün 3 kilometre, hilalin uçları arasındaki mesafenin ise 5 kilometre olduğu bilgisini verdi.

    Kentin farklı bölgelerinden de takip edilen gösteriyi vatandaşlar cep telefonlarıyla kaydetti.

    SOLOTÜRK SAMSUN SEMALARINDA
    22:35 19 Mayıs 2025

    ANTALYA'DA 400 METRELİK DEV TÜRK BAYRAĞI İLE 'FENER ALAYI'

    Antalya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında binlerce vatandaşın katılımı ile düzenlenen Fener Alayı'nda 400 metrelik dev Türk bayrağı taşındı. Fener Alayı'na paramotorcular da gökyüzünde eşlik etti. 
      
    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Antalya'da binlerce kişinin katıldığı Fener Alayı ile kutlandı. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Ulusal Yükseliş Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan program, Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenen etkinliklerle devam etti. Gün boyunca düzenlenen çeşitli programlarla 19 Mayıs coşkusu havada, karada ve denizde yaşandı. Etkinlikler Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Fener Alayı ile zirve yaptı. 
     
    400 METRELİK DEV TÜRK BAYRAĞI TAŞIDILAR
      
    Binlerce kişi akşam saatlerinde ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk fotoğrafları ile Fener Alayı'nın başlangıç noktası olan Konyaaltı Varyant'ta toplanmaya başladı. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Hüseyin Yılmaz, Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte 400 metrelik dev Türk bayrağı taşındı. Fener Alayı'na Türk Hava Kurumu'na bağlı paramotorcular gökyüzünden eşlik ederken, yürüyüş güzergahındaki apartmanların balkonlarındaki vatandaşlar da alkışlarıyla destekledi. 7'den 70'e binlerce Antalyalı, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar ve marşlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. 

    ANTALYA’DA 400 METRELİK DEV TÜRK BAYRAĞI İLE ’FENER ALAYI’
    20:35 19 Mayıs 2025

    BAKAN KACIR 9 MAYIS'TA GİRİŞİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile spor teknolojileri alanında çalışan girişimcilerle bir araya geldi.

    BAKAN KACIR İLE MESUT ÖZİL İSTANBUL'DA GÖRÜŞTÜ

    Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Kacır ile Özil'in görüşmesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Terminal İstanbul'da düzenlenen Milli Teknoloji Buluşmaları kapsamında gerçekleşti.

    SÜRPRİZ TEKNOLOJİ DENEYİMİ

    Buluşmada, girişimcilerin yenilikçi projeleri tanıtılırken, teknoloji ve sporun kesişim noktasında yeni iş fikirleri görüşüldü. Çay servisi bir robot tarafından yapılan buluşmada, bu sürpriz teknoloji deneyimi katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Kacır, ​​​​bu tür etkinliklerin girişimcilik ekosistemi için önemine işaret ederek, "Biz farklı zamanlarda, farklı alanlarda teknoloji girişimciliği yoluna çıkmış arkadaşlarla bir araya geliyoruz. Girişimcilerimiz yenilikçi fikirleriyle hayata değer katıyor." ifadesini kullandı.
     

    18:14 19 Mayıs 2025

    19 MAYIS BAŞKENTTE COŞKUYLA KUTLANDI

    Ankara Büyükşehir Belediyesince (ABB), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli kutlama ve anma etkinlikleri düzenlendi.

    ABB'den yapılan açıklamaya göre, kutlama etkinlikleri için dört bir yanı Türk bayraklarıyla donatılan Başkentte, "19 Mayıs Ankara Yarı Maratonu ve Halk Koşusu" yapıldı. 21K ve 5K olmak üzere iki kategoride yapılan maratonun startını ABB Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel verdi.

    BAKAP ATA Çiftliği'ndeki "19 Mayıs Gençlik Kampı"na ise yaklaşık 180 genç katıldı.

    Etkinlikler kapsamında, Ankara genelinde faaliyet gösteren 12 futbol kulübünün altyapı takımlarının katılımıyla "19 Mayıs Futbol Turnuvası" düzenlendi. Turnuvanın şampiyonu Turizm Spor Kulübü oldu, Şekerspor ikinciliği, Gazi Eğitim Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti.

    ABB Sincan Harikalar Diyarı Emekliler Lokali ile Esertepe Aile Yaşam Merkezi'nde de bayram, şiirler ve halk oyunu gösterileriyle kutlandı.

    SanAtölye ve Aile Yaşam Merkezi üyelerince, Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nde düzenlenen "Mustafa Kemal Atatürk ve Gençlik" temalı resim sergisinde pastel, yağlı ve sulu boya ile kara kalem teknikleriyle yapılmış 130 eser sergilendi.

    Ankara Kent Konseyi Yüksek İstişare Kurulu ile Başkent Ankara Strateji ve Eğitim Derneği ise Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkmadan önceki ve Samsun'dan dönüşü sürecinde yaşananları konu edinen "Kurtuluşa Doğru: Başlangıç 16 Mayıs 1919" başlıklı panel düzenledi.

    19 MAYIS BAŞKENTTE COŞKUYLA KUTLANDI
    13:45 19 Mayıs 2025

    ATATÜRK'Ü TEMSİL EDEN BAYRAK SAMSUN'DA KARAYA ÇIKARILDI

    Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Kurtuluş Mücadelesi'ni başlatmak üzere Samsun'a ilk adımı attığı yer olan Tütün İskelesi'nde, Atatürk'ü temsil eden Türk bayrağı karaya çıkartıldı.

    Samsun'da 19 Mayıs kutlamaları kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığının ortak çalışması "TCG Anadolu ile Mavi Vatanda İstanbul'dan Samsun'a Milli Mücadele Yolculuğu"nda, Türkiye'nin en büyük yerli ve milli askeri gemisiyle 81 ilden Samsun'a gelen gençlerin taşıdığı Türk bayrağı askerlere teslim edildi

    Askerler tarafından, Atatürk'ü temsil eden Türk bayrağı karaya çıkartıldı.

    Samsun Valisi Orhan Tavlı tarafından alınan bayrak tören alanına götürülmesi için izcilere teslim edildi.

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, burada yaptığı konuşmada, 19 Mayıs gibi tarihi bir günde donanmanın göz bebeği TCG Anadolu ile kutlu bir yolculuk yapan kıymetli gençlerle, Milli Mücadele'nin ilk adımının atıldığı Samsun'da birlikte bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

    19 Mayıs'ın 106. yıl dönümünde Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı'nı en içten duygularıyla kutladığını belirten Bakan Güler, "19 Mayıs asil milletimizin yüksek onur ve asaletiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tarih sahnesinde bir kez daha şaha kalkışının başlangıcıdır. Öyle ki bütün umutların tükenmeye başladığı bir dönemde Mustafa Kemal Atatürk, Türk milleti için 'Türk milleti, esaretle yaşamaktansa ölmek daha iyidir' diyerek ülkemizin bu güzide şehri Samsun'a çıkmış bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin meşalesini de burada yakmıştır. Bu kutlu meşalenin ışığında kısa sürede ülkemizin dört bir yanında milletimizin topyekun direnişi ortaya çıkmıştır. Cesaret ve fedakarlıkla yürütülen Milli Mücadele'miz Cumhuriyet'imizin ilanıyla karşılanmıştır. Böylesine eşsiz bir fedakarlığı ortaya koyan atalarımızın torunları gençlerimizin 19 Mayıs gibi kutlu bir günün yıl dönümünde İstanbul'dan Samsun'a gelmeleri de çok anlamlı ve müstesna bir olay olmuştur." ifadelerini kullandı.

    "GENÇLERİMİZLE TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"
    Bakan Güler, 19 Mayıs'ın "Bütün ümidim gençliktedir" diyen Atatürk'ün ülkenin aydınlık geleceği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan genç nesillere duyduğu güven ve inancın simgesi olduğunu vurgulayarak, "Bugün bizler Samsun'da ortaya konan azim ve kararlılıktan ilham alıyor, yarınlarımızın güvencesi olan siz gençlerimizle birlikte Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmak için sarsılmaz bir iradeyle yolumuza devam ediyoruz. Küresel sorunların ve devletler arası gerginliklerin had safhaya çıktığı günümüzde her alanda büyük değişim ve dönüşümler yaşanmaktadır. Risk ve tehditlerin öngörülemez olduğu bu kaotik süreçte, özellikle savunma ve güvenlik teknolojilerinin yerli ve milli imkanlarla elde edilmesi ve geliştirilmesi bekamız açısından bir zorunluluk haline gelmiştir." diye konuştu.

    Türkiye'nin savunma sanayisinde önemli yatırımlar yaptığına dikkati çeken Güler, şöyle devam etti: "Bu stratejik yaklaşım ile ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın kararlı tutumu ve liderliğinde savunma sanayisinde yaptığı yatırımlarla büyük bir sıçrama yakalamış, sahip olduğu imkan ve kabiliyetleriyle dünya çapında övgü ve gıptayla takip edilen bir seviyeye de ulaşmıştır. Nitekim bugün siz gençler 19 Mayıs'ın izinde yerli ve milli savunma sanayimizin en güçlü sembollerimizden biri ve gururumuz olan TCG Anadolu gemisiyle de bir seyahat gerçekleştirdiniz. TCG Anadolu gibi kendi klasmanının lideri bu gemimizin yanı sıra karada, denizde ve havada ihtiyacımız olan silah sistemlerimiz operasyonel başarılarıyla pek çok ülke tarafından takdir görmekte ve satın alınmaktadır. Bu sistemlerimiz terörle mücadele başta olmak üzere çok boyutlu tehditler karşısında ülkemizin güvenliğinin korunmasında ve ordumuzun caydırıcı gücünde çarpan etkisi yapmaktadır. Terörle mücadelede elde ettiğimiz başarılarda ve 'Terörsüz Türkiye' hedefimize doğru ilerlememizde şüphesiz en büyük pay vatan millet ve bayrak uğruna canları pahasına mücadele eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz ile onların fedakar ailelerine aittir."

    "TÜRK SAVUNMA SANAYİSİNİ DAİMA BİR ADIM ÖNDE TUTMAYI HEDEFLİYORUZ"
    Bakan Güler, ülke olarak sahip olunan eşsiz mirası, ayrım gözetmeden hep birlikte yaşatmak zorunda olduklarının altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Sevgi, saygı, hoşgörü ve uzlaşma ortamı içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz dahi yoktur. Dolayısıyla artık birlik ruhuna, kardeşliğe ve aydınlık dolu ortak bir geleceğe doğru güçlü bir adım atıyoruz. Bu yolculukta siz değerli gençlerimizi ve ülkemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızı bizi biz yapan değerler etrafında daha sıkı kenetlenmeye ve ülkemizi güçlü yarınlara hep birlikte götürmeye davet ediyorum. Ülkemizin başta savunma, güvenlik olmak üzere her alanda elde ettiği birbirinden kıymetli başarıların daha da geliştirilmesi ve geleceğin ihtiyaçlarına göre bu alandaki üretim imkanlarımızın en üst seviyelere çıkarılmasına yönelik çalışmalarımızı büyük gayretle sürdürüyoruz. Bugün ve gelecek için uzay tabanlı teknolojilerden yapay zeka sistemlerine, sürü algoritmalarından otonom platformlara kadar pek çok alanda kapasitemizi geliştirerek ve derinleştirerek Türk savunma sanayisini daima bir adım önde tutmayı hedefliyoruz. Biliyoruz ki bu çalışmaların merkezinde artık sizler varsınız ve sizler olacaksınız. Bunun için de kabiliyetlerinizi, bilgi alanlarınızı ve potansiyelinizi keşfedin. Başarıya ulaşmanızın ilk ve en önemli adımı bu olacaktır. Eğitim sizi istediğiniz hedeflere ulaştıracak en önemli unsurdur."

    "TÜRKİYE'NİN HAYALLERİ HAYALLERİNİZLE ÖRTÜŞTÜĞÜ ZAMAN ÜLKEMİZ DAHA GÜÇLÜ OLACAKTIR"
    Başarının her gün uygulanan birkaç basit disiplinden başka bir şey olmadığına işaret eden Bakan Güler, gençlere şu tavsiyelerde bulundu: "Sabırlı olun ve uzun vadeli başarı için sürekli çaba gösterin. Unutmayınız ki taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir. Size şunu da hatırlatmak isterim ki Türkiye'nin hayalleri sizin hayallerinizle örtüştüğü zaman ülkemiz daha güçlü olacaktır. Her birinizin farklı bir disiplinden geliyor olması işte bu yüzden çok kıymetli. Çünkü teknoloji dediğimiz şey artık tek bir alana ait değildir. Yani siz sadece alanınızda değil birbirinizle birlikte yürüdüğünüzde güçlüsünüz. Bu yüzden farklı bakış açılarını büyük bir merakla takip ediniz. Bilim ve teknolojiyle ilgilenen, yeni proje ve buluşlara imza atan siz gençlerimiz, her şeyin baş döndürücü bir hızla değiştiği bu teknoloji ortamında ülkemizin geleceğinin de teminatısınız. Elde edeceğiniz bilgi birikimi, enginlere ulaşacağına inandığın ufkunuz ve yeteneklerinizi birleştirdiğinizde ortaya çıkacak proje ve ürünler ülkemize ve ordumuza müstesna katkılar sağlayacak. Geçmişle gelecek arasında kurduğumuz bir hatıra mahiyetindeki bu yolculuk sırasında, 'Ben yokum, biz varız' diyen kahraman atalarımızın fedakarlığını ve 19 Mayıs ruhunu bir kez daha anladığınıza inanıyorum. Bakın bugün sizler ülkemizin 81 şehrinden geldiniz. Şu anda aynı gemidesiniz. Yakın bir gelecekte de ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacak ve Cumhuriyet'imizi daha da yükselteceksiniz. Asla unutmayın ki binlerce şehit ve gazi vererek türlü sıkıntı ve yokluklar içinde büyük özveriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatarak sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak en önemli görev ve sorumluluğunuzdur. Dolayısıyla bu yolculuktan sadece anılarla değil ifade etmiş olduğum esaslar çerçevesinde büyük bir sorumluluk duygusuyla döneceğinize yürekten inanıyorum."

    ATATÜRK’Ü TEMSİL EDEN BAYRAK SAMSUN’DA KARAYA ÇIKARILDI
    11:58 19 Mayıs 2025

    "TERÖRSÜZ TÜRKİYE ŞİMDİ DAHA ANLAM BULUYOR"

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar da bugün anlamlı bir günde Gabar'da olduklarını belirterek, "Bugün çok daha özel. Gabar'daki üretimimiz çok ciddi boyutta artmış durumda, 81 bin varil üretime ulaştık. 'Terörsüz Türkiye' şimdi burada çok daha anlam buluyor. Dolayısıyla bugün bu özel günde gençlerimizle beraber milli iradenin tecelligahı Meclis'imizin değerli başkanı, milletvekillerimiz, komisyon üyesi milletvekillerimizle bu büyük projeyi bütün milletimize paylaşmış oluyoruz." diye konuştu.

    Gazetecilerin, buradan bugün verilecek mesaja ilişkin sorusu üzerine Bayraktar, "Hakikaten bu bölge terörle anılan bir bölgeydi ama hamdolsun terörden kurtuldukça bu büyük zenginliği ortaya çıkardık. En önemli tarafı Şırnak'ta gençlerimiz burada çok önemli bir iş imkanı buldu. Bu sayede de herkesin artık ümidi çok daha büyüyecek. Şırnak ve ülkemiz adına da çok büyük bir ekonomik kazanım haline gelmiş oldu. Bu anlamda bugün burada olmak bizler için çok daha değerli." dedi.

    11:37 19 Mayıs 2025

    TERÖRSÜZ TÜRKİYE İÇİN KOMİSYON MU KURULACAK?

    Artık bu coğrafyada bugün barışın, kardeşliğin egemen olmaya başladığı bir dönemin başında olunduğuna işaret eden Kurtulmuş, "Bugün inşallah burada törenlerimizi icra edeceğiz. Biraz sonra Esma Çevik Kuyusu'nda ilk törenimizi yapacağız." dedi.

    Bir gazetecinin "Bugün buradan nasıl bir mesaj yükselecek?" sorusu üzerine Kurtulmuş, "Barışın, kardeşliğin dostluğun, bin yıllık Türk Kürt kardeşliğinin bundan sonra kıyamete kadar sürmesini temenni eden çok güçlü bir mesajı bugün buradan vereceğiz." ifadesini kullandı.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Teamüllere uygun olarak TBMM Başkanı'nın çağrısıyla 'Yeni Yüzyılın Terörsüz Türkiye Stratejisi; Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu' kurulması teklif ve temennimizdir" açıklamasının hatırlatılması üzerine Kurtulmuş, şöyle dedi:

    "Süreç planlandığı gibi devam ediyor. Şimdi bundan sonraki kısım terör örgütlerinin silahlarını teslim etmesidir. Bu teslim gerçekleştikten sonra zaten bu meselenin konuşulacağı yer hem siyaset olarak hem yasal zeminin hazırlanması bakımından Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de bütün siyasi partiler hep beraber sürece omuz vereceğiz."

    GABAR'DA TARİHİ 19 MAYIS YÜRÜYÜŞÜ! TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ'TAN FLAŞ SÖZLER
    11:21 19 Mayıs 2025

    ŞIRNAK GABAR'DA 19 MAYIS YÜRÜYÜŞÜ

     

    ŞIRNAK GABAR'DA 19 MAYIS YÜRÜYÜŞÜ

    Şırnak'ın Gabar bölgesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında binlerce kişinin katıldığı bir yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da katıldı. 

    ŞIRNAK GABAR’DA 19 MAYIS YÜRÜYÜŞÜ
    10:15 19 Mayıs 2025

    TAKSİM'DE 19 MAYIS KUTLAMASI

    İstanbul'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.

    Törene, İstanbul Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Vekili Nuri Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, bazı siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

    Özbay'ın, Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sunduğu törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

    Törenin ardından siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de anıtın önüne çelenk bıraktı.

    TAKSİM’DE 19 MAYIS KUTLAMASI
    09:42 19 Mayıs 2025

    TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ'TAN 19 MAYIS MESAJI

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile tebrik mesajı paylaştı. TBMM Başkanı Kurtulmuş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Türkiye'nin teminatı gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Tam 106 yıl önce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak yaktığı istiklal meşalesi, Anadolu'nun kurtuluşuna ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu aydınlatmış, o gün ortaya konan cesaret ve kararlılık milletimizin kaderini değiştiren tarihi bir adım olmuştur. Biliyoruz ki Cumhuriyetimizin temellerini atan bu adım, taşıdığı olağanüstü anlamlarla bugün en çok da gençlerimizin zihninde, yüreğinde ve hedeflerinde tecessüm etmektedir. Vatanına ve bu toprakların değerlerine sıkıca bağlı, geçmişten aldığı ilhamla ülkemizin aydınlık geleceğine inanan gençliğimiz; önümüzdeki yüzyıla Türkiye mührünü vuracak en kıymetli hazinemizdir. 19 Mayıs'ın yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurtuluş kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyor; gururumuz gençliğimize olan güvenimizi bir kez daha ifade ediyorum." dedi.

    09:00 19 Mayıs 2025

    ANITKABİR'DE TÖREN

    GENÇLER 19 MAYIS’TA ANITKABİR’DE

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 81 ilden gelen temsilci gençler, milli sporcular ve beraberindeki heyetle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

    Bakan Aşkın Bak başkanlığındaki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Bakan Bak'ın, mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.



    Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen bakan Bak, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, deftere şunları kaydetti: "106 yıl önce Samsun'da yaktığınız İstiklal meşalesi, bugün bu topraklarda birlik, huzur ve umut olarak yaşamaktadır. Kardeşliğini her geçen gün daha da pekiştirmiş, birliğini güçlendirmiş Türkiye Cumhuriyeti, yarınlara da bu ruhla yürümektedir. Bugün, geçmişin hatırasına sadakatle bağlı, yarının inşasında kilit rol oynayan gençlerimiz bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ülkesini en ileriye taşıma azmindedir. Türkiye'nin gücü gençliğidir ve bu güç, Türkiye Yüzyılı vizyonunun taşıyıcısıdır. Emanetiniz emin ellerdedir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız vesilesiyle bir kez daha zat-ı âlinizi, silah arkadaşlarınızı ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve hürmetle yâd ediyoruz. Ruhunuz şad olsun."   

    ANITKABİR’DE TÖREN
    08:04 19 Mayıs 2025

    BAŞKAN ERDOĞAN'DAN 19 MAYIS MESAJI

    Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs'ın yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Bizler de ecdadımızın kutsal bir emanet olarak bıraktığı vatana ve Cumhuriyete sahip çıkıyor, ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni her alanda ileriye taşıyacak ve yüceltecek adımlar atıyoruz." dedi.

    BAŞKAN ERDOĞAN’DAN 19 MAYIS MESAJI!

    İşte Başkan Erdoğan'ın o mesajı
    Aziz Milletim, Kıymetli Gençler,

    Bugün, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’in Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 106. yıl dönümü.

    19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum.

    Gazi Mustafa Kemal’in Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs, ecdadımızın inançla, azimle ve kararlılıkla başlattığı bağımsızlık mücadelesinin ilk adımının atıldığı tarihtir.

    Bizler de ecdadımızın kutsal bir emanet olarak bıraktığı vatana ve Cumhuriyete sahip çıkıyor, ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni her alanda ileriye taşıyacak ve yüceltecek adımlar atıyoruz.

    Gençlerimizi yalnızca geleceğin mimarları olarak değil, değişimin itici gücü olarak da görüyor; medeniyet mirasımızı yüreğinde taşıyan Türk gençliğinin enerjisi, azmi ve hayalleriyle yaşadığımız çağa “Türkiye Yüzyılı” damgasını vuracağına yürekten inanıyorum.

    Türkiye’nin geleceğinin inşasında; gençlerimizin enerjisini heba edecek, kısır tartışmalarla ülkemizin kaynaklarını boşa sarf edecek hangi sorun varsa çözüyor ve onu kalıcı olarak yok ediyoruz. Gençlerimize barış ve huzur dolu, yüksek teknolojilerle donatılmış, müreffeh bir ülke bırakma sözümüzü yerine getirmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz.

    Bilimden sanata, spordan tarıma, diplomasiden nükleer teknolojilere kadar her alanda gençlerimizin potansiyellerini keşfetmeleri için onlara imkânlar sunuyor, büyük ve güçlü Türkiye idealimizi hayata geçirmek için gençlerimizle birlikte el ele, kol kola yürüyoruz.

    Düşlerini hayata geçirmek için azimle çalışan ve asla pes etmeyerek ecdadından devraldığı medeniyet mirasını daha da yüceltmek isteyen her bir gencimizi sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz.

    Güçlendikçe merkez ülke konumuna gelen ve attığımız adımlarla konumunu pekiştiren Türkiye’nin her başarısında gençlerimizin hakkını teslim ederek, onlar için daha çok çalışma ve başarma azmimizi her zaman canlı tutacağız.

    Bu düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tekrar kutluyor, başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla anıyorum.

    08:00 19 Mayıs 2025

    BAŞKAN ERDOĞAN GENÇLERİ KABUL EDECEK

    Gençlik ve Spor Bakanlığında yapılan açıklamaya göre, 21 Mayıs'a kadar sürecek Gençlik Haftası boyunca çeşitli festivaller düzenlenecek.

    Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençler ve sporcularla bir araya gelecek. Toplamda 40 genç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak nezaretinde, Başkan Erdoğan tarafından kabul edilecek.

    BAKAN TCG ANADOLU'YU KARŞILAYACAK
    19 Mayıs kapsamında üniversitelerin mühendislik bölümü öğrencilerinden seçilen gençler, Türkiye’nin en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu ile 17 Mayıs'ta İstanbul’dan hareket etti. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs'ta TCG Anadolu gemisi Samsun’a ulaşacak. Bu seyahatle gençlere hem milli savunma sanayinin geldiği düzey gösterilecek hem de 19 Mayıs'ın tarihi önemi anlatılacak. TCG Anadolu Gemisi'ni Samsun'da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak karşılayacak.

    Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde, yurt genelinde 21 Mayıs'a kadar "Türkiye’nin Gücü Gençliği" mottosuyla kent meydanlarında eş zamanlı olarak gençlik ve spor festivalleri gerçekleştirilecek.

    Türkiye'de 81 ilin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Kırgızistan, Fransa’dan birer erkek ve kadın olmak üzere seçilen 182 genç, etkinlikler kapsamında ilk olarak İstanbul’da buluşacak. Temsilci gençlerin katılımıyla milli mücadele tarihinde önemli bir yere sahip olan İstanbul, Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Ankara'ya ziyaretler yapılacak.

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da temsilci gençler ve sporcularla 19 Mayıs'ta Anıtkabir'i ziyaret edecek. Temsilci gençler, 20 Mayıs Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından da kabul edilecek.

    BAŞKAN ERDOĞAN GENÇLERİ KABUL EDECEK
    07:30 19 Mayıs 2025

    KURTULUŞ MÜCADELESİ 106 YIL ÖNCE BUGÜN BAŞLADI

    Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da düşmanın dört koldan sardığı yurdu kurtuluşa götürmek için Samsun'a çıkıp Milli Mücadele'yi başlatmasının üzerinden 106 yıl geçti.

    AA muhabirinin tarihi kaynaklardan derlediği bilgilere göre, Mondros Mütarekesi'nin 30 Ekim 1918'de imzalanmasından sonra İzmir'i Yunanlılar, Adana'yı Fransızlar, Antalya ve Konya'yı İtalyanlar işgal etti.

    Urfa, Maraş, Antep, Merzifon ve Samsun'a İngiliz askerleri çıktı, İngiliz Donanması 13 Kasım 1918'de İstanbul önlerine demir attı.

    Vatan toprağını korumak için yıllarını cephelerde geçiren, Yıldırım Orduları Grup Komutanlığından 3 Kasım 1918'de İstanbul'a dönen Mustafa Kemal, yurdun kurtulması için harekete geçti.

    Samsun ve çevresindeki Rumlar, 17-18 Mart 1919'da Samsun'a asker çıkaran İngilizlerin de desteğiyle çete baskınları yapıp kargaşa çıkararak, Mondros Ateşkes Antlaşması'nın 7. maddesi gereği bölgeyi İtilaf Devletlerinin işgaline açmak istiyordu.

    Bu gelişmeler üzerine Türk halkı kendini savunmak için teşkilatlanmaya, can ve mal güvenliklerini korumaya çalışınca bu durumdan endişe eden İngiliz Yüksek Komiserliği ve Karadeniz Ordusu Başkumandanlığı, 21 Nisan 1919'da İstanbul Hükümeti'ne nota vererek, bölgedeki gerilimin yatıştırılmasını, Rumlara karşı yapılan sözde saldırıların önlenmesini talep etti.

    Bölgede asayişi sağlaması için 9. Ordu Müfettişi olarak görevlendirilen Mustafa Kemal, İzmir'in işgal edildiği 15 Mayıs 1919'un ertesi günü, Bandırma Vapuru ile İstanbul'dan yola çıktı.

    Mustafa Kemal ve arkadaşları, Samsun'a ilk adımlarını 19 Mayıs'ta Reji İskelesi'nden attı. Birinci Dünya Savaşı'nda Ruslar tarafından kentin bütün iskeleleri bombalanmış ancak sadece Fransızlara ait Reji (Tekel idaresi) İskelesi sağlam kalmıştı. Fransızlar o dönemde Samsun'da kurulu bir fabrikada sigara üretiyordu. İskelenin adı bu nedenle "Tütün İskelesi" olarak da geçiyordu.

    Samsun'a gelişinin İngilizlerde tedirginlik oluşturması üzerine Mustafa Kemal, Samsun'da 6 gün kaldıktan sonra 25 Mayıs'ta Havza'ya geçti.

    HAVZA'DA YAPILAN İLK MİTİNGDE İZMİR'İN İŞGALİ PROTESTO EDİLDİ
    Ülkenin kurtuluşuna giden yolda Mustafa Kemal Paşa'nın ikinci durağı olan Havza'da ilk miting gerçekleştirildi. Mustafa Kemal Paşa'nın talimatıyla yapılan mitingde, İzmir'in işgali protesto edildi.

    Bir sonraki durağı Amasya olacak Mustafa Kemal, 18 gün boyunca Havza'da Milli Mücadele için önemli çalışmalar yürüttü.

    Havza'daki hareketlilikten haberdar olan İngilizlerin yaptığı baskı ile 9. Ordu Müfettişliği görevinden alınması üzerine Mustafa Kemal, Havzalılara sivil olarak veda etti.

    MİLLİ MÜCADELE TÜM YURDA YAYILDI
    Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkarak yaktığı kurtuluş meşalesi sırasıyla Amasya, Erzurum ve Sivas'ta da yakılarak tüm yurda yayıldı. Milli Mücadele sonunda 29 Ekim 1923'te kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bu yıl 102. yaşına giriyor.

    TÜRK MİLLETİNİN İSTİKLALİ VE İSTİKBALİ İÇİN ÇIKILAN YOL
    Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan, AA muhabirine, Mustafa Kemal Paşa'nın Anadolu'ya Türk milletinin istiklali ve istikbali için adım attığını söyledi.

    Türk milletinin geleceğini kurtarmaya yönelik bir arayış olduğu dönemde Mustafa Kemal Paşa'nın cesaret gösterdiğini belirten Çağlayan, "Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşları büyük bir mücadele başlatmak üzere şehrimiz Samsun'umuza şerefli adımını atmıştır. Milli Mücadele döneminde teslim olan bir ülke tablosu var. Büyük bir savaş, 4 yıl sürdü ve bu 4 yıl süren savaşta nüfusumuzun neredeyse dörtte birini kaybettik. Şehit verdik, 1 milyona yakın askerimiz şehit ve gazi oldu." diye konuştu.

    Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Türk milletini mücadeleye ikna ettiğini dile getiren Çağlayan, "Mustafa Kemal Paşa, öncelikle halkı ikna etmek için özellikle Samsun'da bunun ilk denemelerini yapmıştır, yani halkın nabzını yoklamıştır. Büyük inkılapları gerçekleştiren Mustafa Kemal Paşa, bu inkılapların tutup tutmayacağını ya da toplumun kabul edip etmeyeceğini, milletimizin hazırbulunuşluğunu ölçerek bu inkılapları gerçekleştirmiş ve bu çerçevede de Samsun onun için bir ilk uygulama olmuştur." diye konuştu.

    Atatürk'ün bu süreçte Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti'ni kurdurduğunu vurgulayan Çağlayan, Atatürk'ün halkın mücadelenin içerisinde olması için çok önemli ve titiz bir çalışma programı yürüttüğünü dile getirdi.

    Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan, Mustafa Kemal Paşa'nın milleti uyandırıp, bilinçlendirerek Milli Mücadele'yi başlattığını belirtti.

    Milli Mücadele ruhunun önemini vurgulayan Çağlayan, şunları kaydetti: "Milli Mücadele ruhu konusunda söylenecek en önemli şey, ülkemizin bağımsızlığının korunmasıdır. Her Türk, Türk milletinin ve devletinin bağımsızlığı konusunda son derece teyakkuz halinde olmalıdır. Aynı zamanda ülkemizin aydınlık geleceği için dayanışma halinde olma konusunda hassas olmalıdır. Yine üretken olmalıdır. Milletler, eğer üretmezse, çalışmazsa yok olmaya mahkumdur. Atatürk sevgisi, silah arkadaşlarına sevgi, şehitlerimize, gazilerimize hürmet, bütün bunlar tabii ki Milli Mücadele ruhunun özünde yer alması gereken değerlerdir."

    KURTULUŞ MÜCADELESİ 106 YIL ÖNCE BUGÜN BAŞLADI

    ahaber.com.tr
    • VİDEO
    • CANLI YAYIN
    • PROGRAMLAR
      • Düşünce Atlası
      • Yaz Boz
      • Kadraj
      • Toplumsal Hafıza
      • Canan Barlas ile Gündem
      • Arka Plan
      • Memleket Meselesi
      • Seyahatname
      • Belgesel Kuşağı
      • Diplomasi
      • Söz Teması
      • Medya Dünyası
      • İş'in sırrı
      • Dijital Çağ
      • Z Raporu
      • 1.Sayfa
    • Üye Girişi
    • Üye Ol
    • A HABER ÖZEL
    • GÜNDEM
    • EKONOMİ
    • SON DAKİKA
    • YAŞAM
    • DÜNYA
    • SPOR
    • MAGAZİN
    • VİRAL
    • TEKNOLOJİ
    • OTOMOBİL
    • DİN
    • TARİH
    • SAĞLIK
    • YAZARLAR
    • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
    • GALERİ
      • En Yeniler
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Ekonomi
      • Magazin
      • Viral
      • Spor
      • Otomobil
      • Teknoloji
    • İNTERNET REKLAM
    • RSS
    • BİZE ULAŞIN
    • KÜNYE/İLETİŞİM
    • VERİ POLİTİKASI
    • KARİYER
    • FREKANSLAR
    • ARŞİV
    • YAYIN AKIŞI
    • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
    Daha Fazla Gör
    • Son dakika video izle
    • Son dakika haberleri
    • A Haber analiz
    • Gündem haberleri
    • Ekonomi haberleri
    • Otomobil haberleri
    • Namaz vakitleri
    • Hava durumu
    • İstanbul Yol durumu
    • Atv canlı yayın izle
    • Spor haberleri
    • Foto galeri
    • Son dakika emekli haberleri
    • Teknoloji haberleri
    • A Haber programlar
    • Sabah – Takvim yazarları oku
    • Kuruluş Osman izle
    • Gazete manşetleri
    • Instagram dondurma
    • Steam kış indirimleri ne zaman başlıyor? İşte başlangıç ve bitiş tarihi
    • Vitamin D ve kalsiyumu birlikte alırsanız kemiklerinizde ne olur?
    • Zemheri ayı nedir, kaç gün sürer? İşte 2025-2026 Zemheri başlangıç ve bitiş tarihi
    • Türkiye’nin en nadir bebek isimleri: Sadece bir kişide var! İşte TÜİK'in o listesi
    • İŞKUR İspanya ağır vasıta şoför başvuru ekranı açıldı mı? Kimler başvurabilecek?
    • Google 67 akımı nedir, ekran neden sallanıyor? 6-7 akımı ne anlama geliyor?
    • Memur maaşları ocakta ne kadar olacak? Zamlı tablo ortaya çıktı: Polis, doktor...
    • Kar, yağmur, sis… Meteoroloji yeni haftayı açıkladı: Hangi iller risk altında?
    • ÖGG 94. Yenileme sınavı bugün saat kaçta? Özel Güvenlik sınav kaç soru, kaç dakika?
    • 15 dakika yeter! Kışın çamaşırları anında kurutan o yöntem: Tek bir malzeme
    • Ocak temizliğine son veren ipucu! Tencereye attığınızda taşma duracak
    • Osimhen Afrika Kupası’na gidecek mi? Süper Lig’den Afrika Kupası’na kimler katılacak?
    • A Haber
    • iPhone iPhone
    • Android Android
    • Facebook
    • X
    • Instagram
    • Flipboard Flipboard
    • Youtube
    • RSS