Babasını bile tanımadı! Özgür Özel 'genel başkanlık' için harekete geçti! Vatandaştan tepki: CHP’nin temeli çürük
Seçim hezimetinin CHP’deki yankıları bitebilmiş değil. CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik değişim çağrılarında bulunan ekibin içerisinde yer alan Bülent Tezcan, Kurultaydan değişim çıkar. En güçlü aday Özgür Özel" açıklamasını yapmıştı. Bunun üzerine Özgür Özel ise "Kem küm etmiyorum, adayım." çıkışıyla Kılıçdaroğlu’na gözdağı vermişti. Yaşananlar sıcaklığını korurken, Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday olarak çıkacağı öne sürülen CHP Grup Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 15 Eylül Cuma gününü işaret etti. Öte yandan vatandaşlar Özel’in açıklamalarından ardından "CHP’nin temeli çürük ne yaparsan yap bu parti adam olmaz" diyerek tepki gösterdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8'li koalisyonu topladı. Birbirine benzemeyen ortakları ile Türkiye'yi yönetme hayaline kapıldı.

Ancak 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde, bir yenilgi daha aldı. Genel başkanlığı boyunca tek bir seçim bile kazanamayan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkiler giderek arttı.
CHP'deki 'değişim'ciler arasında yer alan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirmeye yönelik planlanan zoom cuntasının baş aktörlerinden olan Bülent Tezcan, "Kurultaydan değişim çıkar. En güçlü aday Özgür Özel" açıklamasını yapmıştı. Tutum belgesi açıklayacağı öğrenilen Özgür Özel ise "Kem küm etmiyorum, adayım. İmamoğlu ile ortak hayallerimiz var" çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Bu durum 'tavşan aday' formülünü ve zoom cuntasının esas planını açık etmişti.

Her fırsatta 'değişim' talebinde bulunan, zoom darbesine kalkışıp manifesto bile yayınlayan Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu deviremeyince havlu atmış, rotayı yeniden İstanbul'a kırmıştı.
"CHP'nin tarihini bilen, geçmişi tertemiz evlatları vardır. Bunlardan ismi geçtiği için söylüyorum birisi Özgür Özel'dir" diyen Ekrem İmamoğlu kurultayda Özel'i destekleyeceğini ilan etti.








