7'li koalisyonun gölgesine sığındığı PKK'dan alçak tehdit: İç savaş çıkartırız
14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ne kısa bir süre kalırken, terör örgütü PKK’dan 7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. PKK elebaşlarından Bese Hozat, terör örgütünün yayın organı Medya Haber’e yaptığı açıklamada, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na yönelik alçakça saldırılarda bulunurken terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılmasını istedi. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çağrısında bulunan PKK elebaşı Hozat, “İç savaş çıkartırız” tehdidinde bulundu.
Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine hazırlanırken, terör örgütü PKK'dan 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Kılıçdaroğlu'nun, Kandil'in partisi HDP'yi ziyaretinin ardından PKK elebaşları Duran Kalkan ve Mustafa Karasu başta olmak üzere örgütün sözde üst düzey isimleri Kılıçdaroğlu'na destek olunması yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu'nun HDPKK ile görüşmesine göz yuman sözde milliyetçi İYİ Parti'den skandal görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Böylece 7'li koalisyonun ortakları CHP ve İYİ Parti ile PKK'nın siyasi uzantısı HDP Başkan Erdoğan düşmanlığında buluştu.

KANDİL'DEN BİR DESTEK ÇAĞRISI DAHA!
Yaşanan bu gelişmelerin ardından terör örgütü PKK'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na bir destek çağrısı daha geldi. Terör örgütünün yayın organı Medya Haber'e konuşan PKK/KCK'nın Sözde Yürütme Konseyi Eşbaşkanı 'Bese Hozat' kod adlı Hülya Oran, Kılıçdaroğlu'na oy isterken "iç savaş" tehdidinde bulundu.











