Başkan Erdoğan: 14 Mayıs’ta 7’linin raf ömrü dolacaktır

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen Depremzedelerle İftar Programı’ndaki hitabında çok kritik açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "Seçim gündeminin, hayata tutunma mücadelesi veren depremzedelerin sorunlarını unutturmasına asla müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz." dedi. 14 Mayıs seçimlerinde 7'li koalisyon için destek açıklamalarında bulunan terör örgütü elebaşlarına net mesaj veren Başkan Erdoğan, "Kandil'den bağıranlar, çağıranlar, bunlar vız gelir tırıs gider. Biz işimize bakacağız, bizim yolumuz millete hizmet, vatanı ayağa kaldırmak. Bunların raf ömrü 14 Mayıs'ta dolacaktır. Milletin derdinden kopuk siyaset yapanlar hep kaybetmiştir. Allah'ın izniyle yine kaybedecektir. Siz bu kaybedenler kulübüne itibar etmeyin." şeklinde konuştu.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen Depremzedelerle İftar Programı'nda hitap etti.
"AFET MAĞDURU KARDEŞLERİMİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMIYORUZ"
Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:
Bu mübarek günlerin depremzedelerimizle birlikte tüm milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Hayatlarını kaybedenlere rahmet diliyorum. Depremden sonra afetzede illerimizi birkaç kez ziyaret ederek acılarını paylaşmıştık. Ramazan'ın ilk haftasında da Cumhur İttifakı olarak bu ziyaretlerimizi devam ettirdik. Şimdiye kadar birçok şehirde deprem mağdurlarımızla iftar yaptık. Ankara ve İstanbul'da depremzedelerle bir araya geldik. Dün de arma kurtarma ekipleriyle bir araya geldik ve iftar yaptık. Afet mağduru kardeşlerimizi asla yalnız bırakmıyoruz. Yarın da Diyarbakır'da olacağız.

"BAKANLARIMIZ ADETA BÖLGEDE KAMP KURDULAR"
Seçim gündeminin, hayata tutunma mücadelesi veren depremzedelerin sorunlarını unutturmasına asla müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz. 250 belediyemizle, STK'larla tam kadro sahadayız. Bakanlarımız ilk günden itibaren bölgede adeta kamp kurdular. Biz de çalışmaları anbean takip ediyoruz. Yabancı liderle görüşerek yurt dışındaki imkanları sizin istifadelerinize sunmaya çalışıyoruz. Milletimizle gönül bağı olan herkesle irtibat halindeyiz. Tüm imkanları deprem bölgesine yığdık. Bütün ihtiyaçlarınızı noksansız karşılıma gayretindeyiz. Kurumlarımız 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Her daim sizin emrinizdedir. Amacımız tüm afetzedelerimizin sıkıntısı gidermektir.







