Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccade saygısızlığında 3'üncü kare! Rezalet bitmiyor

İçinde HDP'nin de yer aldığı 7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP İstanbul 2. Bölge Aday Adayı Avukat Ali Acar ile de seccadeye ayakkabılarıyla basarak fotoğraf çektirdiği belirlendi. Bu gelişme ardından Kılıçdaroğlu’nun ‘görmedim’ sözleri bir kez boşa çıktı. Detayları A Haber'de Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman anlattı. Seccade skandalında 3'üncü fotoğraf karesi de ortaya çıktı. Bu kez ise Kılıçdaroğlu'nun yanında Kaftancıoğlu ve CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Cavit Kılıç vardı. Üçlünün yine seccadeyi ayaklar altına aldığı görüldü.
Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı ile ittifaka giren 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, skandallarına bir yenisini daha ekledi.

SECCADE SAYGISIZLIĞI
14 Mayıs genel seçimleri için kirli pazarlıklar ve ittifaklar peşinde koşan Kemal Kılıçdaroğlu bu kez Türk halkının büyük tepkisini toplayan yeni bir saygısızlığa imzasını attı.

İKİNCİ FOTOĞRAF ORTAYA ÇIKTI
Kılıçdaroğlu'nun seccadeyi ayakları altına aldığı görüntüler ortaya çıktı. Üstelik Kılıçdaroğlu'nun 'aceleye geldi' sözleri de boşa çıktı ve aynı yerde farklı kareler de çektiği belirlendi.









