A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
05 Aralık 2025, Cuma
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Küçükçekmece’de dehşet anları! Dur ihtarına uymadı: Kadını böyle ezdi Saray sofralarından şiir dizelerine: Türk kahvesinin gizli kalmış hikayesi Cuma namazı saati ve kılınış şekli: Cuma günü hangi dua ve sureler okunur? 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü: Anlamı, ortaya çıkışı ve en güzel mesajlar Külliye’de sürpriz kabul: Başkan Erdoğan başarılı sporcularla görüştü 7 kişiye mezar olmuştu! Kocaeli’deki fabrika yangınında ihmaller zinciri Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aşk, para ve kariyer: Yıl bitmeden hayatlarında büyük kararlar alacak 3 burç
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: "Hesabı sorulmayacak mı?"

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: "Hesabı sorulmayacak mı?"

ahaber.com.tr - Özel Haber
Giriş: 23.02.2023 20:19 Güncelleme: 23.02.2023 20:30
Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrası başta muhalefet partisi liderleri ve sosyal medya olmak üzere binlerce provokasyona girişti. CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gökhan Özbek ve Kemal Özkiraz tarafından yönetilen '23 derece' isimli sözde yayın organı, deprem üzerinden peş peşe skandallara imza attı. "Devlet yok" algılarını çökerten depremzede vatandaşı hedef gösteren provokatörler, son olarak da eski görüntülerle kirli bir operasyona girişti. İşte '23 derece'nin deprem üzerinden giriştiği algı operasyonu ve Özkiraz ile Özbek'in yakın dönemdeki büyük skandalları...

Sesli dinlemek için tıklayınız.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6'lık depremlerde 11 şehir büyük yıkım yaşadı. 9 saat arayla meydana gelen depremlerde şu ana kadar 43 bin 556 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Asrın felaketi sonrasında kara propagandaya başlayan muhalefet ve muhalefetin fonladığı troller, binlerce yalan yanlış bilgiyi sosyal medya aracılığıyla yaydı.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

23 DERECE'DEN KİRLİ OPERASYON

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gökhan Özbek ve Kemal Özkiraz tarafından yönetilen '23 derece' isimli sözde yayın organı deprem üzerinden kirli operasyona girişen merkezlerden biri olarak dikkat çekti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzedeler için oluşturulan konteyner kentte incelemelerde bulundu. Erdoğan, yakınlarını kaybeden bir aileyi konteynerde ziyaret ederken adamın söyledikleri '23 derece' isimli operasyon merkezi tarafıdan çarpıtılarak sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

YALANLARINI ORTAYA ÇIKARAN VATANDAŞI HEDEF GÖSTERDİLER

Devletin bölgeye gelmediğini iddia edenlere yaşadıklarından örneklerle tepki gösteren vatandaş şu ifadeleri kullandı;

"Sabaha kadar uyumadılar hepsi ellerine fener alıp yaya gezdiler. Makam arabasıyla falan değil. Bütün herkesi ulaştılar ihtiyaçlarını karşıladılar. Devletin yapabileceği ne varsa insanüstü çabayla yaptılar. Hatta bir tane Mehmetçik gece bana sen üşüyorsun dedi kafasındaki beresini çıkardı bana taktı. Biz bunları yaşadık. Allah şahit bunların hepsine. Şimdi buna asker burada yok diyemezsin devlet yok diyemezsin hepsi burada. Bunu yaşamayanlar uzaktan şöyle oldu böyle oldu… 6 gün enkazın başında bekledim onu anca yaşayan bilir. Yapılanlar meydanda… Konteynerin içinde oturuyoruz yok diyemezsiniz. Asker 3 saat uyku uyumuş 21 saat çalışmış. Ekmek yememiş su içmemiş… Operatörler AFAD aynı… Bu inkar edilecek bir şey mi. Kalkıp İstanbul'dan Ankara'dan şuradan buradan kalkıp ta asker yoktu kimse yoktu diyorlar… Çıkarıp telefonlarımızı kayda mı alsaydık bunları ispatlamak için Allah şahit bunlara…"

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

DEPREMZEDENİN SÖZLERİNİ ÇARPITTILAR

Acılı vatandaşın bu ifadelerini çarpıtan 23 derece sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Erdoğan'ın ve Bahçeli'nin ziyaret ettiği bir konteynerdaki depremzededen ilginç yorumlar... Allah şahit ise aileleri göçük altında kalanlar, donarak ölenler, oğlum öldü kızım öldü diyenler, ekmek, su çadır yardımı isteyenler kefen, tuvalet isteyenler yaşan söylemiş!" ifadeleriyle algı operasyonuna girişti.

Öyle ki paylaşımı görenler 23 derece'nin yazdığı ifadeleri vatandaşın kullandığını zannediyor ve daha sonrası vatandaşın devleti eleştirmemesi muhalifler tarafından linç kampanyasına dönüşüyor.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

ESKİ GÖRÜNTÜYLE BİR OPERASYON DAHA!

23 derecenin bir operasyonu da 9-10 Şubat gecesine ait görüntülerin 22 Şubat gibi servis edilmesiyle oldu.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

"Elbistan'da birçok cenazenin gömülmeyi beklediği bildirildi. Görüntülerde kimi cenazenin battaniyeye sarılı kimisinin de ceset torbasında olduğu görüldü." ifadeleriyle paylaşılan görüntülerl devletin günler geçmesine rağmen bölgeye gidemediği algısını işlemeye çalışan kirli merkez, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'ün açıklamalarıyla açığa düştü.

Gürbüz yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Böyle bir konu hakkında açıklama yapmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm gerçekten. İki gündür tekrar dolaşıma sokulan malum görüntü, depremin ilk günlerinden bir görüntü olup, Elbistan'da bekletilen hiçbir cenazemiz yoktur. Bütün cenazelerimizi sahiplerine teslim ettik. Milletimizin acısı zaten büyük, bir de ben görüntüyü paylaşarak yaymak istemedim. İnfial oluşturup buradan bir şeyler elde etmek için yakınlarını kaybetmiş insanların acılarının üzerinde tepiniyorsunuz, yapmayın."

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

A HABER MUHABİRİNİ HEDEF GÖSTERDİLER

Provokatörlerin son hedefi ise Adıyaman'dan canlı yayın yapan A Haber ekibi olmuştu. Algıcı 23 derece, "A Haber 'Adıyaman'da hayat normale dönüyor' dedi" şeklindeki paylaşımına CHP tarafından fonlanan medya kuruluşları ve Kahta Belediye Başkanı Saadet Partili Yusuf Turanlı da alet olmuştu.

Oysa ki, A Haber Muhabiri Mehmet Karataş, yayına girerken depremin diğer ilçelere göre daha az etkilediği Kahta'da olduğunu söylemiş, önce yıkımdan bahsetmiş ve sonra da dükkanların açılmaya başladığını aktarmıştı.

"Buradaki yayında defalarca kez Kahta dememize rağmen algı oyununa gelen birileri var." diyen Karataş, "Planınız başınıza yıkılsın. Siz bunları nasıl karalarım derdine düşerken ben kaç kişiyi ellerimle çıkarttım biliyor musunuz?" tepkisini dile getirmişti.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ: HESABI SORULSUN

Algı operasyonlarıya sinir uçlarına dokunan 23 derece'ye sosyal medyadan tepki yağdı. Vatandaşlar savcıları göreve çağırırken "Hesabı sorulsun" yorumları yapıldı.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

O paylaşımlardan bazıları;

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

"Kininizde boğulun yalancılar bunlar yirmi üç dereceden hesap sorulsun"

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

İLK SKANDALLAR DEĞİL

Bu skandallar 23 derece'nin imza attığı ilk rezillikler değil... Depremin ilk anından itibaren opersyon başladılar.

20 Şubat'ta Hatay'da 6.4'lük depremin olduğu gün bir video paylaşan 23 derece "Hatay'da vatandaşlar, çöken bir binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu" başlığı altında bir video yaydı. Ancak görüntülerin iddia edildiği gibi Hatay'da değil 6 Şubat'taki depremde Diyarbakır'da kayıtlara geçtiği anlaşıldı.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

Devlet Bahçeli'yi hedef aldılar;

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

Cenaze yalanı;

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

"Erdoğan bakanları fırçaladı" yalanı;

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

"İnsan sesine rağmen müdahale" yalanı;

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

İki ismin CHP ile olan yakın teması ve sosyal medya üzerinden giriştikleri devlet karşıtı operasyonlar da dikkat çekiyor.

CHP'DEN PARA ALIP GAZ VEREN KEMAL ÖZKİRAZ

Aynı zamanda CHP'yi gazlayan Avrasya Anket'in sahibi Kemal Özkiraz yayınladığı anketler ve açıklamalarıyla büyük bir manipülasyon yapıyor.

Özkiraz yine geçtiğimiz günlerde deprem üzerinden giriştikleri algıyla eş zamanlı olarak "CHP açık ara birinci parti olacak. Millet İttifakı meclis çoğunluğunu elde edecek. MHP grup kuramayacak. AKP 200 milletvekili alamayacak!'' dedi.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

Kemal Özkiraz"ın CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi araçla gezdiği ortaya çıkmıştı.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

FETÖ'CÜYLE İRTİBAT HDP'DEN PARA!

Öte yandan Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz adlı şahsın sosyal paylaşım platformları üzerinden provokatif içerikli paylaşımlarda bulunması nedeniyle, "Türkiye Cumhuriyeti Devletini aşağılama", "PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yapmak", "Cumhurbaşkanına hakaret suçlarından" hakkında işlem yapıldığı da ortaya çıkmıştı.

Ayrıca Özkiraz'ın; "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanan Hüseyin Yılmaz, FETÖ propagandası yapmak suçundan tutuklanan Oktay Yaşar ve Mesut Aykın ile sosyal medya üzerinden irtibatlı olduğu görüldü.

Özkiraz'ın irtibatlı olduğu Hüseyin Yılmaz, FETÖ/PDY terör örgütünün sosyal medya hesaplarının yöneticilerinden biri olarak biliniyor. Örgüt içi haberleşme uygulaması ByLock kullanıcısı olan Yılmaz, 2014-2016 yıllarında Bingöl'de örgütün emniyet yapılanmasında mahrem imam görevinde bulundu. Yılmaz, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmıştı.

HDP'Lİ BELEDİYE BAŞKANINDAN PARA ALMIŞ

2021'de Kemal Özkiraz'ın HDP milletvekilleri ile bağlantılı olduğu, ortak söylemler geliştirdiği, şahsın anket şirketi sahibi olduğu ve Cumhur İttifakına muhalif anket çalışmalarıyla algı yönetimi içerisinde bulunduğu tespit edilmişti. Elde edilen bilgiye göre Özkiraz'ın hesabına, 2019 Yerel seçimlerinde HDP'den Kars belediye Başkanı seçilen ve daha sonra yerine kayyum atanan Ayhan Bilgen tarafından para transferi yapıldığı ortaya çıkmıştı.

GÖKHAN ÖZBEK SOSYAL MEDYA ÇETEYLE BAĞLANTILI

2021'de sosyal medya platformu Twitter'ın çifte standardına CHP destekli çetelerin operasyonları da eklenince AK Parti ve MHP'ye destek veren binlerce Twitter hesabı kapatılmıştıç. Yerli ve milli hesaplara karşı gerçekleştirilen operasyonun ardında CHP İstanbul Örgütü'nde kümelenmiş bir yapı olduğu ortaya çıkmıştı. Furkan Güngör isimli şahsın FETÖ okullarından mezun en yakın arkadaşı Ahmet Yapdı ve Gökhan Özbek ile koordineli çalıştığı deşifre edilmişti.

KRİPTO PARADAN SORUŞTURMA YEDİLER

FOY Token isimli dolandırıcılık sistemini sosyal medyada para karşılığı överek müşteri toplamaya çalışan ve bu yolla 16 milyon TL'nin buhar olmasına neden olan kişi ve kurumlar hakkında savcılık harekete geçmiş ve soruşturma başlatılmıştı. Yine soruşturma açılan isimler arasında Gökhan Özkiraz ve Gökhan Özbek yer almıştı.

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?

CHP’nin anketçisinin algı operasyonu elinde patladı!CHP’nin anketçisinin algı operasyonu elinde patladı!
Kronik muhaliflerin kalemşorları birbirlerine düştü!Kronik muhaliflerin kalemşorları birbirlerine düştü!
CHP’li belediyeden anketçi Kemal Özkiraz’a araç kıyağı!CHP’li belediyeden anketçi Kemal Özkiraz’a araç kıyağı!

Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?Deprem yalanlarının merkez üssü: 23 derece! Provokasyonlara tepkiler çığ gibi: Hesabı sorulmayacak mı?
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
TÜRK TELEKOM REKLAM
DR REKLAM
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • "Selvi Boylum Al Yazmalım" adlı filmde Samet'i kim canlandırmıştır?
  • Dünyanın tarifeli en kısa uçuşu yaklaşık kaç kilometre uzunluğundadır?
  • Saray sofralarından şiir dizelerine: Türk kahvesinin gizli kalmış hikayesi
  • Türkiye'de Ramazan Bayramı en son hangi miladi yılda iki kere yaşanmıştır?
  • Lozan Barış Konferansı sırasında TBMM'nin hükûmet görevini yürüten icra vekilleri heyetinin başvekili kimdir?
  • Türkiye'nin kara sınırı komşusu 8 taneyken BM'ye üye 193 ülke arasında 8'den fazla kara sınırı komşusu olan kaç ülke vardır?
  • UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok maç kaybeden ve en çok gol yiyen takım hangisidir?
  • Arnold Schwarzenegger "Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek" filminin senaryosunu okuyup berbat bulmuş, kime filmi övüp onun oynamasına sebep olmuştur?
  • Çeyrek altın kaç gram ağırlığındadır?
  • Cuma namazı saati ve kılınış şekli: Cuma günü hangi dua ve sureler okunur?
  • 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü: Anlamı, ortaya çıkışı ve en güzel mesajlar
  • Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS