Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz çelişkisi! 8. Ortak FETÖ'yü kızdıracak açıklama: Dün 'kontrollü' dediği darbeyi bugün kabul etti!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül darbesinin yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 Temmuz vurgusu yaptı. Geçtiğimiz aylarda 15 Temmuz hain darbe girişiminden 'kontrollü darbe' olarak bahseden CHP lideri, bugünkü açıklamasında 15 Temmuz'un darbe olduğunu kabul edip 12 Eylül ile bir tuttu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, 12 Eylül 1980 darbesinin 42. yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Demokratik yapıyı ve hukuk düzenini hedef alan askeri veya sivil tüm darbelerin ve darbe rejimlerinin karşısındayız." dedi.

DÜN 'KONTROLLÜYDÜ' BUGÜN DARBE OLDU!
Geçtiğimiz aylarda 15 Temmuz hain darbe girişiminden 'kontrollü darbe' olarak bahseden CHP lideri, bugünkü açıklamasında 15 Temmuz'un darbe olduğunu kabul edip 12 Eylül ile bir tuttu.
Kılıçdaroğlu paylaşımında, "12 Eylül zihniyeti de 15 Temmuz zihniyeti de halkın iradesini gasbeden tüm rejimler de tarih huzurunda hesap vermeye mecburdur. Demokrasiden asla vazgeçmeyeceğiz." ifadesini kullandı.






