İBB'deki taciz skandalında yeni detaylar! Tacizci vücuduna dokunup saçlarını koklamaya çalışmış
İBB iştiraklerinden Boğaziçi Yönetim A.Ş.'de taciz skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Kiptaş Silivri 3. Etap Sitesi'nde "danışmanlık hizmeti" veren Boğaziçi Yönetim A.Ş. yetkililerinin kayıtsız kaldığı taciz olayı yargıya taşınmasıyla yeni gelişmeler yaşandı.
Boğaziçi Yönetim A.Ş.'nin danışmanlık hizmeti verdiği Kiptaş Silivri 3. Etap Sitesi'nde görevli Muhammed S., iki güvenlik görevlisi kadına cinsel saldırıda bulunmuş; yaşananları öğrenen site müdürü ve Boğaziçi Yönetim A.Ş. yetkilileri ise tacize "şaka" yakıştırması yaparak olayı kapatmaya çalışmıştı. Duruma tepki gösteren mağdur kadın ve amirin de işine son verilmişti.

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
İşinden olan taciz mağduru N.B.'nin şikayeti üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Şüpheli Muhammed S. hakkında hazırlanan iddianamede olay günü şüphelinin müştekinin rızası dışında müştekin vücuduna dokunup saçlarını koklamaya çalıştığına yer verildi.

Şüphelinin davranışlarının cinsel amaçlı olduğunun kabul edildiği iddianamede "Suçtan kurtulmaya yönelik" savunma yaptığı saptanan Muhammed S. için 5 yıla kadar hapis cezası istendi.







