Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya Diplomasi Forumu'nda peş peş peşe kritik görüşmeler

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya Diplomasi Forumu'nda peş peş peşe kritik görüşmeler

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Antalya Diplomasi Forumu"nun ikinci gününde diplomasi trafiği sürüyor. Başkan Erdoğan, Bosna-Hersek Başkanlık Konseyi Üyeleri Şefik Caferoviç ve Milorad Dodik’le görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan daha sonra, Bulgaristan Başbakanı Kiril Petkov, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani, Nijer Cumhurbaşkanı Mohamed Bazoum ve Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio' yu kabul etti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, NEST Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Anadolu Ajansının (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu "Antalya Diplomasi Forumu"nun ikinci günündeki temasları kapsamında Caferoviç ve Dodik ile görüştü.

Görüşme, Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleştirildi.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya Diplomasi Forumu'nda peş peş peşe kritik görüşmeler - 1

BULGARİSTAN BAŞBAKANI PETKOV'U KABUL ETTİ
Başkan Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Kiril Petkov'u kabul etti. Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 1 saat sürdü.

Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de hazır bulundu.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya Diplomasi Forumu'nda peş peş peşe kritik görüşmeler - 2

BAŞKAN ERDOĞAN, GİNE BİSSAU CUMHURBAŞKANI EMBALO İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile görüştü.

Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleşen görüşme, 45 dakika sürdü.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de hazır bulundu.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya Diplomasi Forumu'nda peş peş peşe kritik görüşmeler - 3

IKBY BAŞKANI BARZANİ'Yİ KABUL ETTİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani'yi kabul etti.

Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat sürdü.

Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de hazır bulundu.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya Diplomasi Forumu'nda peş peş peşe kritik görüşmeler - 4

NİJER CUMHURBAŞKANI BAZOUM İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Mohamed Bazoum ile görüştü.

Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleşen görüşme, 40 dakika sürdü.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de hazır bulundu.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya Diplomasi Forumu'nda peş peş peşe kritik görüşmeler - 4

SİERRA LEONE CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu kapsamında Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile görüştü.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Antalya Diplomasi Forumu'nda peş peş peşe kritik görüşmeler - 4

Mobil uygulamalarımızı indirin